Yeşil-beyazlılarla ilk maçına çıkacak Teknik Direktör Mustafa Er, iddialı konuştu:

“Eyüpspor’u yenip yolumuza emin
adımlarla devam etmek istiyoruz”

Kırşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında ağırlayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör Mustafa Er, ikinci yarıya galibiyet alarak moralli başlamak istediklerini söyledi. Dün yapılan antrenman öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlıların hocası, iç sahadaki tüm maçları kazanmak istediklerini ifade ederek, Cumartesi günü saat 13.30'da oynayacakları Eyüpspor maçını değerlendirdi.
Eyüpspor maçını kazanarak lige moralli başlamak istediklerini belirten Mustafa Er, "İkinci yarının zorluğunu biliyorum, taraftarın beklentisini biliyorum. Şunu ifade edeyim, bu takım mücadelenin içinde olacak, her kaçı kazanmak için sahaya çıkacak. Mücadelede en büyük destekçimiz seyircimiz olacak. İlk yarıda takıma gösterdikleri desteği üstüne koyarak aynı şekilde bekliyoruz. Maç cumartesi günü saat 13.30'da. Onların sahayı doldurmasını desteklemesini bekliyoruz. Artık geri sayım başladı, artık içeride bütün maçları kazanma odaklı oynayacağız" diye konuştu.
İkinci yarıya iyi başlamak istediklerini kaydeden Mustafa Er, “Alacağımız galibiyetlerle üst sıralara doğru çıkmak için mücadele edeceğiz. Bunun için ilk karşılaşmamız olan Eyüpspor maçı bizim açımızdan önemli. İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz” dedi.
“İKİNCİ YARIYA AVANTAJLI BAŞLAMAK İSTİYORUZ”
Teknik Direktör Mustafa Er, yaptığı açıklamada, bütün karşılaşmaları final maçı olarak düşündüklerini belirterek, bu hafta oynayacakları Eyüpspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Seri galibiyet peşinde olduklarını anlatan Kırşehir Belediyespor’un hocası, “Eyüpspor maçını kazasız geçip yolumuza devam etmek istiyoruz. Öncelikle oynayacağımız karşılaşmalara motive oluyoruz. Diğer maçları, oynanan maçtan sonra düşünüyoruz. Güçlü rakibimiz Eyüpspor maçını da aynı şekilde değerlendiriyoruz. Motivasyonumuzu o anlamda geliştirip, rakibe göre bir oyun modeli oluşturuyoruz. İnşallah bu hafta da başarılı oluruz.” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)