Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu: 

“Evimizde 2 maç sonra kazandığımız için mutluyuz”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grup 8’inci haftasında Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ilk yarısı golsüz biten maçta Tarsus İdman Yurdu’nu Ozan ve Tugay’ın golleriyle 2-1 mağlup ederek evindeki 2 maçlık galibiyet hasretine son verdi.
Karşılaşmanın ardından Gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, ligin güçlü ekiplerinden olan Tarsus İdmanyurdu’nu yenerek zirve yarışında önemli bir 3 puanı aldıklarını söyledi.
Hocaoğlu maçın sonunda yaptığı açıklamada “ Ligde şampiyonluğun ciddi adaylarından biri olan Tarsus’u yenerek 2 maçlık aranın ardından galip gelmekten dolayı çok mutluyuz. Galip gelerek hem rakibimizi alta aldık, hem de lider ile puan farkının açılmasını önlemiş olduk. Bundan sonraki süreçte yine bizleri zorlu maçlar bekliyor. Artık ligde iyi bir hava yakaladık. İnşallah hep böyle devam eder. 2. Ligdeki bu başarımız hem takıma moral verdiğini hem de şehrin bütünleşmesini sağladı. Kazanılan bu başarılar sayesinde futbolcuların öz güveninin yerine geldi. Bunu yakaladığımız için çok sevinçliyim. Biz Kırşehir Belediyespor ailesi olarak burada yönetim, futbolcular ve taraftarlar olarak bir bütünüz. Hep birlikte bu galibiyetleri ve bu başarıları aldık. Bu bir başlangıç. Bunu çok fazla abartmamak lazım. İşimize devam etmemiz gerekiyor çünkü daha yeni başladığımızı düşünüyorum” dedi.
Artık kendilerinin bundan sonraki haftalarda zor karşılaşmalar beklediğini söyleyen Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, “Ligde gerçekten güçlü rakiplerle başa baş mücadele ediyoruz. Futbolcu kardeşlerimin gerçekten güçlü rakiplere karşı sahada üstün mücadele örneği ortaya koyuyor. Artık ligde 8’inci haftayı geride bıraktık. Bizim için artık lig bundan sonra başlıyor. Çünkü ligde mücadele eden birçok takımları çıplak gözle izleme şansım oldu. Şuan itibariyle deplasmanda oynayacağımız Ispartaspor maçına hazırlanıyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Ispartaspor’da gerçekten bu ligin şampiyonluk adaylarından biri olarak ilk 8 hafta oynadığı oyunla herkese gösterdi. Gerçekten zorluk derecesi üst düzey bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. İnşallah Isparta’dan puan veya puanlarla döneriz” açıklamasında bulundu. (HABER: SALİH GÜNER)