Yeşil-beyazlı temsilcimiz yeni Teknik Direktörü Hakan Karaca ile ilk deplasmanında galibiyet istiyor

ESKİŞEHİR’DE KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK!..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve Salı günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor’a 2-1 yenilerek vede eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü ön eleme turunda deplasmanda 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı temsilcimiz, iyi futbol sergilediği maçı 1-0’dan 2-1’lik skorla kaybederek elendi.

Kupadaki oyunu hafta sonu Eskişehirspor’a karşıda oynayıp galip gelmeyi hedefleyen Kırşehir temsilcisi, yeni Teknik Direktörü Hakan Karaca’nın da bu karşılaşması olacak.

Hakan hoca, ilk karşılaşmasını kazanıp, yeşil-beyazlı ekibin galibiyet hasretine son vermeyi istiyor. Eskişehir cephesinde ise işler Kırşehir Belediyespor gibi iyi gitmiyor. Kırmızı-siyahlı ekip oynadığı 14 maçta sadece 3 galibiyet alıp 7 puanla son sırada yer alıyor.

2021-2022 Futbol sezonuna deplasmanda 3-0’lık Pazarspor ardından evinde 1-0’lık Amedspor galibiyeti ile başlayan Kırşehir Belediyespor, 4’üncü haftada sahasında Zonguldakspor’a 2-0 yenilerek ilk yenilgisini almıştı. Bu yenilginin moral bozukluğu ile deplasmanda Bucaspor’la karşılaşan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleyi oyuna sonradan giren Can Vural’ın golüyle 1-0 kazanarak ikinci deplasman galibiyetini almıştı.

Ligin 6’ncı haftasında sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor karşısında 1-0 öne geçen Kırşehir Belediyespor, savunmada yapılan hatayı pahalı ödedi ve maçı 2-1 kaybederek evinde üst üste 2’nci yenilgisini alıp taraftarlarını üzmüştü.

1922 Konyaspor yenilgisinin moral bozukluğu ile deplasmanda Erzincanspor karşısına çıkan Kırşehir Belediyespor yenik duruma düştüğü maçı 1-1’lik skorla beraberlikle tamamladı.

Sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu karşısında maçı 2-1 kazanan Kırşehir Belediyespor evinde 2 maçlık özlemini sona erdirerek galip gelmesini bilmişti. Tarsus galibiyetinin morali ile deplasmanda Ispartaspor’a konuk olan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılarak evine 1 puanla dönmüştü.

Üst üste gelen puanların vermiş olduğu moralle sahasında ligin sonlarında yer alan Akhisarspor’a hiç ummadığı bir skorla 1-0 kaybeden yeşil-beyazlıları, deplasmanda Pendikspor’a 2-1’lik skorla mağlup olduktan sonra bir puan kaybı da evinde yaşadı. Kırşehir temsilcisi Uşakspor ile 1-1 berabere kalarak 15 puanla 13’üncü sırada yer aldıktan sonra deplasmanda Nazilli Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Nazilli maçının ardından Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı ekip, Sinan hocanın yönetiminde çıktığı maçta geçtiğimiz hafta evinde Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kaldı.

7 puanla son sırada yer alan Eskişehirspor ile 16 puanla 15’inci sırada yer alan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor arasındaki karşılaşma Pazar günü saat 13.00’da Yeni Eskişehir Stadyumunda oynanacak. 15.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Kırşehir Belediyespor-Ankara Demirspor: 1-1, Erzincanspor-Amedspor: 5-2, Bucaspor 1928-Zonguldakspor: 2-0, Tarsus İdman Yurdu-Pazarspor: 0-1, Isparta 32 Spor-Kırklarelispor: 1-1, Akhisarspor-Şanlıurfaspor: 2-2, Pendikspor-Karacabey Belediyespor: 4-2, Uşakspor-Eskişehirspor: 2-1, 1922 Konyaspor (BAY)

Nazilli Belediyespor (BAY)

16.HAFTANIN MAÇLARI (05 ARALIK 2021 PAZAR /13.00): Eskişehirspor-Kırşehir Belediyespor, Karacabey Belediyespor-Uşakspor, Pazarspor-Isparta 32 Spor, Amedspor-Tarsus İdman Yurdu, Zonguldak Kömürspor-1922 Konyaspor, Ankara Demirspor-Nazilli Belediyespor

(06 ARALIK 2021 PAZARTESİ /13.00): Şanlıurfaspor-Pendikspor, Kırklarelispor-Akhisarspor

Erzincanspor (BAY), Bucaspor (BAY).

KIRŞEHİR’İN İLK YARI MAÇLARIDA KALAN MAÇLARI

16.HAFTA: Eskişehirspor-Kırşehir Belediyespor (Eskişehir Yeni Stadyum)

17.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor

18.HAFTA: Şanlıurfaspor-Kırşehir Belediyespor (Şanlıurfa Gap Stadyumu)

19.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor(Ahi Stadyumu)

(HABER: SALİH GÜNER)