STAD: Mustakil Atletizm Pisti Sahası (Erzincan)

HAKEMLER: Adem Cinek, Bülent Korkmaz, Kadir Beyaz, DÖRDÜNCÜ HAKEM: Erdal Yılmaz

GÖZLEMCİ: İlhami Çetin, TEMSİLCİ: Ömer Çoban, Ümit Gers

ERZİNCANSPOR: Murat Can Yıldız**, Yunus Emre**, Abdulcebrail Akbulut** (Dk.72 Emirhan*), Birhan Vatansever**, Uğurcan Bekçi** (Dk.60 İlyas*) İbrahim Can Köse** (Dk.76 Ozan*), Mümin Talip Pazarlı**, Rıdvan Türker**, Muhammed Demirci**, Mustafa İnan** (Dk.90 Emirhan?), Oktay Balcı** (Dk.90 Atalay?)

YEDEKLER: Mert, Emre, Seyit, Salim

TEKNİK DİREKTÖR: Erman Kılıç

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan**, Oğuz Özden**, Osman Bodur**, Fatih Çiplak** (Dk.85 Ömer Faruk Taş*), Mehmet Eksik**, Mert Ilıman** (Dk.56 Zihni*), Tugay Adamcıl**, Emre Pehlivan** (Dk.85 Mustafa Kibar Çiçek*), Hakan Erçelik**, Tarik Kurt** (Dk.46 Hasan Kaşıkara**), Ozan Karabacak** (Dk.70 Nuh Aşkın*)

YEDEKLER: Ömer Kavurkacı, Sırat Yeşilördek, Şenol Sürüm

TEKNİK DİREKTÖR: Hakkı Hocaoğlu

SARI KARTLAR: Dk.31 Yunus Emre Çakır (Erzincanspor),

GOLLER: Dk.20p Muhammed Demirci (Erzincanspor), Dk.70 Fatih Çıplak (Kırşehir Belediyespor)

HABER: SALİH GÜNER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig beyaz grup 7’inci hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor deplasmanda Erzincanspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısını 1-0 yenik kapatan yeşil-beyazlı temsilcimiz beraberliği Fatih ile kurtararak zorlu deplasmandan 1 puanla döndü.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında 1-0 öne geçtiği maçta 1922 Konyaspor’a 2-1’lik skorla mağlup olan ve zirve yarışında ağır bir yara alan Kırşehir Belediyespor, Ligin 7’nci haftasında mutlak galibiyet parolasıyla gittiği Erzincan deplasmanında 1 puan çıkardı.

Bu sonucun ardından Kırşehir Belediyespor 7’nci haftayı 10 puanla 6’ncı sırada tamamladı.

Kırşehir Belediyespor, Ligin 8’inci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurdu’nu konuk edecek.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

Erzincan Mustakil Atletizm Pisti Sahası’nda oynanan maça temsilcimiz Kırşehir Belediyespor başladı.

DAKİKA 7: Kırşehir Belediyespor maça oldukça etkili başladı. Soldan gelişe atakta Hakan Erçelik’in pasına hareketlenen Emre, topla buluşur buluşmaz ceza sahası dışından şutunu Erzincan kalecisi Murat Can Yıldız aynı güzellikle kornere çeldi.

DAKİKA 19 PENALTI: Erzincanspor atağında Kırşehir Belediyespor savunmasının ceza sahası içinde elle müdahalesi sonucunda karşılaşmanın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

DAKİKA 20 GOL: Kazanılan penaltı atışında topun başına Muhammed Demir geçti. Muhammed Demirci’nin vuruşunda kaleci Bekir ve top ayrı köşeye gitti ve bu golle ev sahibi takım 1-0 öne geçti.

DAKİKA 23: Kırşehir Belediyespor, kaleyi tam karşıdan gören noktadan serbest vuruş kazandı. Fatih’in kullandığı serbest vuruştan gelen topa Erzincanspor savunması ters bir vuruş yapıp kaleci Murat Can son anda topu yumruklayarak kornere yolladı.

DAKİKA 35: Kırşehir Belediyespor’dan Ozan, rakiplerinden birer birer geçti. Ozan rakiplerini geçtikten sonra çaprazdan şutunu kaleci Murat aynı güzellikte kornere çeldi.

DAKİKA 37: Ev sahibi Erzincanspor kendi yarı alanından hızlı hücuma kalktı. Muhammed Demirci bir anda topla buluştu. Ara pasında Murat’tan önce kaleci Bekir yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

DAKİKA 43: İlk yarının sonlarına doğru ev sahibi ekip Erzincanspor önemli bir atak daha gerçekleştirdi. Bu dakikada gelişen atakta Cebrail’in ceza sahasından şutunu kaleci Bekir sağına giden topu uçarak kontrol etti.

Mücadelenin ilk yarısını ev sahibi Erzincanspor’un 1-0’lık üstünlüğü ime kapandı.

İkinci yarıya Erzincanspor başladı.

DAKİKA 51: Erzincanspor ikinci yarıya etkili başladı. Soldan gelişi Erzincan atağında Mustafa İnan’ın ortasında Oktay Balcı gelişine vole vurarak meşin yuvarlağı üstten auta attı.

DAKİKA 62: Bu dakikadan itibaren yeşil-beyazlı temsilcimiz maça ortak olmak adına önemli bir fırsatı daha değerlendirmedi. Tugay rakiplerini geçerek ortasında savunmadan meşin yuvarlak ileri çıkan Fatih’in kafasını sıyırarak yandan auta çıktı.

DAKİKA 70 GOOOLLL: Kırşehir Belediyespor’un beraberlik golü savunma oyuncusu Fatih Çıplak’ın ayağından geldi. Bu dakikada gelişen atakta Tugay ceza sahası içinden vuruşunda kaleci Murat Can’dan döndü, dönen topu Emre tamamlamak isterken kaleci yine mükemmel bir reflekse topu uzaklaştırdı bu kez dönen topu boş pozisyonda Fatih takip ederek topu ağlara gönderip skoru 1-1 yaptı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Kırşehir Belediyespor, Erzincan deplasmanından 1 puanla dönüp puanını 10’a çıkarmasına rağmen bir basamak daha aşağıya inerek 6. Sırada yer alırken, ev sahibi Erzincanspor aldığı bir puanla puanını 5 yaptı ve iki basamak yükselerek 15. Sıraya çıktı.