Yıllardır Türkiye Futbol Federasyonu’nda temsilci olarak görev yapan Kırşehirli hemşehrimiz Erhan Aslan, 2019-2020 Sezonunda Süper Lig ve PTT 1.Lig Maçlarında görev yapmaya devam edecek.
Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu, 2019-2020 futbol sezonunda görev yapacak temsilcileri açıkladı. Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arcı tarafından yapılan açılmada Federasyon Güvenlik Akreditasyon Temsilcileri, Üst Klasman Temsilcileri ve Klasman Temsilcilerinden oluşan liste Türkiye Futbol Federasyonu web sayfasında yayınlandı. Uzun yıllardır Federasyon Güvenlik Akreditasyon Temsilcisi olarak görev yapan Kırşehirli hemşehrimiz Erhan Aslan, 2019-2020 sezonunda da başta Süper Lig ve PTT 1.Lig deki maçlarda görev yapacak.
Diğer yandan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesinde Öğretim Üyesi olan Ömer Sözen ve uzun yıllar Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda Öğretim Üyesi olarak görev yaptıktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna tayin olan Doç. Dr. Hakkı Ulucan da Klasman Temsilcisi olarak 2.Lig, ve 3. Lig deki maçlarda Türkiye Futbol Federasyonunu temsil ederek görev yapacaklar. (HABER: SALİH GÜNER)