2. Lig, Kırmızı Grup’ta 7’nci haftada kartlar havada uçuştu…

EN FAZLA KART HATAY’DA ÇIKTI!

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta 7’nci hafta Çarşamba günü oynanan 10 karşılaşmanın ardından sona erdi. 
Temsilcimiz Kırşehirspor’un haftayı 3-0’lık Uşakspor galibiyetiyle kapattığı 7’nci haftada fileler 25 kez ağlarla buluştu. Bu 10 karşılaşmanın 5’ini ev sahibi, 3’ünü de deplasman takımı kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
47 SARI 2 KIRMIZI KART 
TFF 2’nci Ligi Kırmızı Grup’ta 7’nci hafta maçlarının sona ermesinin ardından maçlarda görev yapan hakemlerin kartları havada uçuştu. Ligde oynanan 10 maçta 47 kez sarı kart, 2 kez de kırmızı kart çıktı.
Kırşehirspor’un kendi sahasında 3-0 mağlup ettiği Uşakspor maçında karşılaşmanın hakemi Yalçın Taşkınfurat 90 dakikada kartına başvurmazken, Hatay’da oynanan İskenderunspor, Vanspor maçında ise haftanın en fazla kartı çıktı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Zonguldakspor’a yenilerek namağlup unvanına son veren İskenderunspor kendi sahasında konuk ettiği ve 1-0 kazandığı Vanspor maçında karşılaşmanın orta hakemi Erdem Mertoğlu 9 kez sarı, 1 kez de kırmızı kartına başvurdu. 
Haftanın bir diğer en fazla kart çıkan maçında Bucaspor’un deplasmanda Serik Belediyespor’u 5-1 mağlup edip haftanın en farklı skoruna imza atarken, bu maçta 9 kez sarı kart çıktı.
Diyarbekirspor’un kendi sahasında 1-0’lık skorla Zonguldakspor’a kaybedip kötü gidişatına dur diyemediği maçta 1 kez sarı kart çıkarken, Kastamonuspor Fethiyespor maçında 6 sarı 1 kez kırmızı kart çıktı.
Karacabey Belediyespor-Adıyamanspor maçında 8, Kocaelispor-Balıkesirspor maçında 4, Sarıyer-Kırklarelispor maçında 2, Ankara Demirspor-Pazarspor maçında 3, Etimesgut Belediyespor-1461 Trabzon maçında ise hakemler 5 kez sarı kartına başvurdu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadeleye Pazar günü oynanacak olan 9 karşılaşmayla devam edilecek. Temsilcimiz Kırşehirspor, Ligin 9’uncu haftasında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde son sırada yer alan Pazarspor’la karşı karşıya gelecek.
9’uncu haftanın diğer maçlarında ise (15.00) Serik Bld.Spor-Balıkesirspor, (15.00) Kastamonuspor-Adıyamanspor, (15.00) Ankara Demirspor-1461 Trabzon, (15.00) Etimesgut Bld.Spor-Zonguldakspor, (15.30) Sarıyer-Uşakspor, (19.00) Diyarbekirspor-İskenderunspor, (19.00) Karacabey Bld.Spor-Vanspor, (19.00) Bucaspor-Kırklarelispor, (19.00) Kocaelispor-Fethiyespor karşı karşıya gelecek. (Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)