Etimesgut Belediyespor karşısında golümüzü atan Onur Kabalak:

“Emek ve mücadelemizin Karşılığında kazandık”

Kırşehir Belediyespor’da attığı golle Etimesgut Belediyespor maçında alınan 1-0’lık galibiyete katkı sağlayan Onur Karakabak attığı gol ve elde edilen sonuçtan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Kırşehir Belediyespor’a transfer olurken de tek düşüncesinin oynadığı maçlarda elinden geleni ortaya koyarak yapacakları ile başarıya katkı sağlamak olduğunu ifade eden Onur Karakabak, “Her geçen maç daha iyi oynuyoruz. Etimesgut Belediyespor karşısında takım olarak iyi mücadele ettik. Kazanmayı daha çok istedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmiş olsaydık zorlu maçı daha farklı skorla kazanırdık diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Galibiyete attığım gol ile katkıda bulunduğum için ayrıca mutluyum. İyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takımız. Bunu ilerleyen maçlarda ortaya koyacağımız oyun, mücadele ve alacağımız sonuçlarla göstermeye devam edeceğiz. Çok zor bir maçtı. Etimesgut Belediyespor iyi bir takım, onlara karşı baya bir mücadele sergiledik. Takım olarak ortaya çok iyi bir karakter koyduk ve maçı haklı bir şekilde galip bitirmeyi başardık. Emeği geçen bütün takım arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum. Hocalarımız hafta boyunca bizi analizlerle bu önemli maça hazırladılar. Gerçekten çok mutluyuz, çok efor sarf ettik. Emeğimizin sahadaki mücadelemizin karşılığını aldık. Bunda en büyük pay sahibi bence takım arkadaşlarım, onlara yürekten teşekkür ediyorum. Kendi adıma da harika bir maçtı. Bu önemli galibiyete iki golle katkıda bulunduğum için ayrıca mutlu hissediyorum. Ben buradan ayrıca taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bizleri gerek iç sahada gerekse de deplasman maçlarında hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Onlar bizim gücümüze güç katıyor” diye konuştu.
ONUR KARAKABAK KİMDİR?
Etimesgut karşısında galibiyet golümüzü atan Onur Karakabak 8 Nisan 1992 yılında Zonguldak’ta dünya gelen Onur, aktif futbol kariyerine 2005 yılında Zonguldak’ın ilçe takımlarından olan Çaycumaspor’da başladı. Çaycumaspor’da 3 sezon forma giydikten sonra 2006 yılında Sakaryaspor’a transfer oldu. Yeşil-siyahlı takımda 5 sezon görev yaptıktan sonra Fenerbahçe Spor Kulübüne transferi gerçekleşti. Fenerbahçe’de 1 yıl forma giymesinin ardından tekrar Sakaryaspor’a transfer oldu ve hemen ardından bir daha Fenerbahçe’ye gitti. Fenerbahçe spor kulübü ile git gelli transferler gerçekleştiren Onur, daha sonra sırasıyla, Mersin İdmanyurdu, Manisaspor, Gaziosmanpaşaspor, Derincespor, Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor, Bayburt İl Özel İdarespor, Pendikspor ve son olarak Nazillispor formaları giydi.
Onur Karakabak’ın Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre U-21 Ligi’nde 16 maçta 1 gol, Türkiye Kupasında 9 maçta 1 gol, TFF 3.Ligi’nde 73 maç, TFF 2.Ligi’nde 79 maçta 1 gol, Süper Ligde 2 maç, Özel Turnuva ve kupalarda 14 maç, Özel karşılaşmalarda 21 maç, Dünya şampiyonasında 4 maç, DSGL Türkiye Şampiyonasında 3 karşılaşma, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 22 maçta 5 gol, Avrupa Futbol Şampiyonasında ise 8 karşılaşmada görev yaptı. (HABER: SALİH GÜNER)