TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 35. Haftası’nda deplasmanda yarın Kırşehir Belediyespor'la karşı karşıya gelecek olan Elazığspor’un 6 futbolcusundan yoksun olduğu öğrenildi.
Play-off mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor ile lige “ya devam, ya tamam”  maçına çıkacak olan Elazığspor’un bu önemli maç öncesinde kadrosunda önemli eksikleri olduğu açıklandı.
Ligte kalma mücadelesi veren Elazığspor’da Yiğitcan Erdoğan, Muhammed İldiz ve Hebat Alan sakatlıkları, Cengizhan Akgün, Selim Enes Özeren ve Görkem Yağcı ise kart cezaları nedeniyle kafilede yer almadı. Teknik Direktör Cafer Aydın’ın takdiriyle Elazığspor’un 20 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor:
İbrahim Akdağ, Eren Çinkılınç, Hasan Ekici, Muhammed Düzgüner, Ömer Faruk Aydemir, Gökhan Ekmen, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci , Fırat Ergun, Fırat Sefa Öncü, Yusuf Ensar Poyrazlı, Ali Can, Cihan Canpolat , Salih Polatdemir, Murathan Özen, İzzet Topatar, Cihan Aslan, Ahmet Ormanoğlu, Muhammed Umut Akbulut ve Ahmet Burak Solakel.
Bordo-beyazlı Elazığspor’da yaşanan sıkıntılara bir de prim krizinin eklendiği öğrenildi.
Elazığspor takımında Pazarspor ve Bodrumspor maçı galibiyet primlerinin hayati önem taşıyan Kırşehir Belediyespor maçı öncesi ödenmemesi tepkilerine neden oldu.
Elazığspor’un Kırşehir Belediyespor’a yenilmesi, Kastamonuspor’un da kazanması halinde 27 yıl sonra 3. Lig’e düşeceğini belirten bordo-beyazlı ekibin taraftarları futbolcularının moral motivasyonunun üst düzeyde olması gereken bir ortamda primlerini dahi ödeyemeyen yönetime tepki gösterdiler ve yaklaşık 2 sezondur Elazığspor yönetiminin kulüp menfaatleri doğrultusunda hiçbir şey yapmadıklarını, yönetimin göz göre göre Elazığspor’un 3. Lige düşmesine seyirci kaldıklarını ifade ettiler. (HABER: SALİH GÜNER)