Teknik Direktör Hocaoğlu:
“Eksiklerimiz vardı, kazanamadık”

TFF 2'nci Lig Beyaz Grubun 7'nci haftasında Erzincanspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kırşehir Belediyespor'da Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, kazanabilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.
 Kendi saha ve seyircileri önünde aldıkları iki yenilgiden çok ders çıkardıklarını belirten Teknik Direktör Hocaoğlu, “Futbolda üç sonuç var. Bunlar her zaman yaşanıyor. Biz de deplasmanlardan aldığımız galibiyetlerin ardından evimizde aldığımız iki yenilgi ile üzüldük, kahrolduk. Ama yapacağımız bir şey yok. Bunlardan gerekli dersleri alıp önümüze bakmak zorundayız. Nitekim de öyle yaptık. Zonguldakspor yenilgisinden sonra İzmir Bucaspor’u yenerek evimizde kaybettiğimizi telafi ettik. Şanssız şekilde kaybettiğimiz 1922 Konyaspor yenilgisini de Erzincan’da alacağımız üç puanla telafi etmek istemiştik ama olmadı. Kazanabilirdik, son dakikalarda yakaladığımız pozisyonları golle sonuçlandırmış olsaydık bugün evimize 3 puanla gitmiş olacaktık. Kazanmak istiyorduk fakat 1 puanla yetinmek durumunda kaldık. Çok eksiğimiz var, cezalı oyuncularımız da vardı. Evimizde alacağımız galibiyetlerle zirveye doğru tırmanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Bu hafta sonu Ahi Stadı’nda Tarsus İdmanyurdu ile zorlu bir maça çıkacaklarını da belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, bu maça çok iyi hazırlanacaklarını, eksiklikleri giderip üç puanla haftaya kapatmak için bütün güçlerini sahaya yansıtacaklarını sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)