Teknik Direktör Hakan Karaca:

“Eksik mevkilerimize mutlaka gerekli takviyeleri yapacağız”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, Antalya’da hem çalışıyor, hem de hazırlık maçlarıyla eksiklerini görüyor.

İlk yarıyı 22 puanla 11’inci sırada tamamlayan ve ikinci yarıda daha güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen yönetim, Teknik Direktör Hakan Karaca’nın eksik mevkilere yönelik hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor.

Gündemde yer alan bir çok futbolcuyla prensipte anlaşan yönetim, bonservis problemi nedeniyle söz konusu isimleri şimdilik gizli tutuyor. Bonservis sorunu çözülür çözülmez, yeni transferler için imza töreni düzenlenip spor kamuoyuna tanıtılacak.

Lige iyi başlayan, sonra düşüşe geçerek ilk yarıyı 22 puanla tamamlayan yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakan Karaca, takıma katkı sağlayacak, ama ciddi külfeti olmayan futbolcuları kadroya almak istediklerine dikkati çekti.

Play-off yarışına girebilmek için mutlaka takviyeye ihtiyaçları bulunduğunu ifade eden Hakan Karaca, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Biz takımımızın maddi durumunu biliyor ve bizlere katkı sağlayacağına inandığımız oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Malum ilk yarıda takımım bazı maçlarda şanssız yenilgilerle önemli puanlar kaybettiği ilk yarıda beklenen ve hedeflenen puanları toplayamamıştır. Bu nedenle hedeflediğimiz puanın biraz altında kaldık. Ben bu takıma sonradan geldim. Daha iyi olabilir miydik kesinlikle olurduk. Birçok maçta hak etmediğimiz halde puanlar kaybettik. Belki çok iyi değildik ama çok da kötü değildik. 2’nci Ligde devre arası itibariyle ortalamayı 10 puanın altında yer aldık. İkinci yarıda daha iyi olabiliriz. Tek amacımız ilk yarıya göre daha iyi bir Kırşehir Belediyespor izlettirmek. Altlarda olmak istemiyoruz. Hangi hoca takımının aşağıda olmasını ister ki. Play-Off yarışına ortak olabiliriz. Bakıldığında Play-Off’la arada çok fark yok. Fakat bunun için transfer yapmalıyız. Eksik mevkilerimiz belli. Savunma, kenar, orta saha ve forvet bölgelerine takviyelerimiz olacak. Bunu yönetime rapor olarak sundum. İkinci yarıda sıkıntı yaşamama adına bu mevkileri takviyelerle güçlendirmeliyiz. Forvet transferi olmazsa olmazımız. Gol yollarındaki üretkenliğimizi artırmalıyız. Bunun yanı sıra savunmaya, orta sahaya takviyelerimiz olacak. Hepsinin bir maliyeti var. Devre arasında futbolcu transfer etmek kolay değil. Bu yüzden transfer konusunda titiz davranıyoruz. Ama şunun bilinmesini istiyorum, yeni transferlerimiz kampa katılacak. İkinci yarının ilk yarıdan daha iyi olacağını düşünüyorum. Zor ve çetin geçecek fakat yarışın içinde olacağız. Taraftarlarımız da bu süreçte herkes yanımızda olmalı ve bizlere güvenmeli. İnşallah hep birlikte ligi en iyi yerde bitireceğiz.” (HABER: SALİH GÜNER)