Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç: “Bizlere güvenen ve buraya getiren
gerek yönetimimize, gerekse bu ili yönetenlere karşı mahcup olmamanın çabasındayız”

EKİBİMİZ TEMPO ARTTIRDI

Bu sezon isim değişliği ile birlikte Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, hafta sonunda Manisa temsilcisi Turgutluspor’la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını yoğunlaştırdı.
Dün Güneykent tesislerinde Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde sürdüren yeşil-beyazlı ekibimizde tek hedef Turgutluspor’u yenerek lige süper bir başlangıç yapmak.
Kırşehir Belediyespor, hafta sonu başlayacak lig öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam etti. Yeşil-beyazlı ekibimiz Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ve Kayserispor’un alt yapısında oynayan genç futbolcuları kadrosuna kattı. Kırşehir Belediyespor, Alanyaspor’dan Hakan Erçelik ile Kayserispor’dan Furkan Polat’ı renklerine bağlarken, son anda Turgutluspor’dan santrafor Abdülkadir Akyıldız’la da kher konuda anlaşarak imza attırdı.
Trabzon Hakimoğluspor'dan stoper Volkan Altınsoy, Bayburt Özel İdarespor'dan en libero Bilal Gülden, Düzcespor'dan solbek Oğuzhan Yazıcı, Etimesgut Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Gökay Iravul, Sakaryaspor'dan kaleci Ahmet Sabri Fener Küçükyalı Yelkenspor'dan orta saha-önlibero Muhammet Apuhan, Bandırmaspor'dan Ali Kucık, Muhammet C. Tuncer, Şanlıurfaspor'dan Mehmet Fatih Bayat, Keçiörengücü'nden sağbek Batuhan Süer, Vanspor'dan Mehmet Alaettinoğlu Kahramanmaraşspor'dan stoper Nuri Merih Mursal, Muğlaspor'dan Batuhan Suer'i kadrosuna katan Kırşehirspor, Pazar günü ligin ilk maçında karşılaşacağı Turgutspor maçının hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor.
Koranavirüs nedeniyle yeni sezona istedikleri şekilde hazırlanamadıklarını belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, Kırşehirlilere layık bir kadro kurdukları inancında olduklarını ifade etti.
Hedefi olan bir takım kurduklarını belirten Başkan Bulut, “Hedefimiz bu sezon da Kırşehir'i en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Bu süreçte Kırşehir'de herkesten maddi ve manevi destek bekliyoruz. Biz yeni yönetim olarak ince eleyip sık dokuyarak, maddi gücümüz oranında, kaliteli bir kadro kurduğumuz inancındayız. İnşallah yeni kurduğumuz takımımız bizlerin güvenini boşa çıkartmayacaktır” diye konuştu.
Bu arada yeni sezon hazırlıklarını Pandeminden dolayı kendi tesisinde yapmak zorunda kalan Kırşehir Belediyespor’da gözler, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçına çevrildi. Kırşehir Belediyespor Pazar günü Turgutluspor ile deplasmanda oynayacağı sezonun açılış maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti.
Yeni transferler gücüne güç katan yeşil-beyazlılar, sezonun ilk hafta maçında deplasmanda Turgutluspor’u yenerek sezona galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.
Sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları geçen yılın 3. Lig şampiyonu Turgutluspor’un gücünü bildiklerini, ancak kendilerinin de maçı kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, “Yeni baştan kurulan bir takımın elbette bir uyum sorunu olacaktır. Çünkü futbolcularımız birbirlerini tanımaları için belli bir zamana ve birlikte çalışmaya ihtiyaçları var. Ben her zaman onların yanındayım. Onların birbirleriyle kaynaştırmaya ve tanımalarına yardımcı olmaya çalışıyorum. Bunun için çok çalışmak ve futbolcularımızın birbirlerini tanımalarına zemin hazırlamak zorundayız. Hedefi belli olan bir takımız ve sezonun ilk yarısının çok zor geçeceğini de biliyoruz. Bu nedenle iyi bir başlangıç yapmak zorundayız. Yapacağımız tüm çalışmalar galibiyet üzerine olacak. Tek hedefimiz de bu ve bunu da başarmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Çünkü bizler 2. Lig’de iyi bir kadro oluşturmak için yönetimle birlikte gece gündüz çalıştık. Hem kulübün hem de ülkemizin yaşamış olduğu bu sıkıntılı süreçte elimizden geldiği kadar maliyeti düşük futbolculara yönelmeye ve yeni bir yapı kurmaya çalıştık. Bunu da büyük ölçüde başardığımızın inancındayım. Başarılı olmaktan ve Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmekten başka bir hedefimiz ve düşüncemiz yok. Kırşehir’imizin adını başarıyla temsil edip, taraftarlarımızın gurur duyacağı bir takım olmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu nedenle görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizlere güvenen ve buraya getiren gerek yönetimimize, gerekse bu ili yönetenlere karşı mahcup olmamanın çabasındayız. Lige kadar eksiklerimizi gidererek hem bu ligte kalıcı olacağız, hem de daha üst liglere çıkmanın çabası içinde olacağız” diye konuştu. (Haber: SALİH GÜNER)