KIRŞEHİR’DE teakvan-do başta olmak üzere birçok branşta önemli başarılar elde eden Dynamic Spor Kulübü, yeni bir başarıya daha imza attı.
2014 yılında yenilenen yüzüyle Kırşehir halkına hizmet vermeye devam eden Dynamic Spor Kulübü, fitness, vücut geliştirme, kickboks ve plates, step-aerobik gibi dallarda profesyonel anlayışla verdiği hizmetlerin mükafatını aldı.
Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi ve Dynamic Spor Kulübü Baş Antrenörü Furkan Cömert, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım Seçmelerinde Büyükler Klasik Vücut Geliştirme kategorisinde elde ettiği derece ile Kırşehir’i gururlandırdı.
13-17 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da yapılan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım Seçmelerinde Büyükler Klasik Vücut Geliştirme-171cm sikletinde yarışan Furkan Cömert,birçok rakibini geride bırakarak Türkiye 7.cisi oldu.
Dynamic Spor Center Baş Antrenörü ve Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Furkan Cömert, Kırşehir’i başarılıbir şekilde temsil etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Başarılı Antrenör Furkan Cömert, gazetemiz Kırşehir Çiğdem Spor Servisi’ne yaptığı açıklamada, “Yaptığımız spor çok yorucu ve emek istiyor. Ama her şeye rağmenelimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Bana destek veren Dynamic Spor Kulübü yöneticilerine, Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Mahmut Erbey'e ve Antrenörüm Emrah Serçe'ye çok teşekkür ederim. Bana gerçekten çok yardımcı oldular. Kırşehir’i güzel bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz ve inşallah Kırşehir için daha fazla başarılara imza atacağız” dedi.
(Haber-Fotoğraf: Spor Servisi)