TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 7’nci hafta maçları Pazar günü oynanacak olan 8 karşılaşmayla start alacak. 
Haftayı kendi saha ve seyircisi önünde 1922 Konyaspor’a 2-1 yenilerek puansın kapatan Kırşehir Belediyespor, deplasmanda Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmayı yönetecek hakem triyoları açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre Pazar günü saat 14.30’da oynanacak olan Erzincanspor-Kırşehir Belediyespor maçını Ordu bölgesinden Adem Cinek yönetecek. 
Adem Cinek’in zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise Bülent Korkmaz, Kadir Beyaz yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemliğine ise Erdal Yılmaz atandı.
Pazar günü saat 14.30’da Mustakil Atletizm Pisti Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmanın gözlemciliğini İlhami Çetin, temsilciliklerini ise Ömer Çoban, Ümit Gers yapacak.
Erzincanspor-Kırşehir Belediyespor maçı dışında Pazar günü yine birbirinden zorlu 7 karşılaşma daha oynanacak. Ligin 7’nci haftasında fikstür gereği Karacabey Belediyespor ile Eskişehirspor haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek.
İşte haftanın maçları ve karşılaşmalarda görev alacak hakemler şöyle:
Pazarspor-Kırklarelispor  (Yusuf ziya Gündüz, Levent Yeşilyurt, Oğuzhan Kocaçoban, Burak Demirkıran), Amedspor-Şanlıurfaspor (Muhammet Ali Metoğlu, Akın Karabacak, Giray Kara, Doğu Yılmaz), Zonguldakspor-Eskişehirspor (Safa Yılmaz, Şenol Bektaş, Emrah Akkaya, Gökhan Alkayalar), Bucaspor-Ankara Demirspor (Yalçın Taşkınfurat, Ali Uğurtan Demirtaş, Sabri Üstünel, Cihan Ataş), 1922 Konyaspor-Nazilli Belediyespor (Murat Türkoğlu, Sezgin Şahbaz, Servet Bozkurt, Şahin Berker), Tarsus İdman Yurdu-Uşakspor (Yusuf Aydın, Mustafa Yüksel, Mehmet Şengül, Cihan Ölmez), Ispartaspor-Pendikspor (Necati Selçuk Şahin, Harun Terin, Muhammet Oğuzhan Öztaş, Burak Yücetağ) (HABER: SALİH GÜNER)