Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, Amedspor maçı öncesi uyardı:

“Dostluk ve kardeşlik içinde geçen 
güzel bir maçta kazanmak istiyoruz”

    Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, uzun bir aradan sonra ilk kez Ahi Stadı’nda taraftarlarının önüne çıkacaklarını belirterek, provokasyonlara karşı herkesi uyardı ve  “Dostluk ve kardeşlik içinde geçen güzel bir maçta kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” dedi. 
Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut yazılı yaptığı basın açıklamasında, uzun süre sonra taraftarlarla buluşmanın mutluluğunu dile getirirken, aynı zamanda da, Pazar günü Ahi Stadyumunda oynanacak Amedspor maçında yaşanılabilecek provokasyona karşı yeşil-beyazlı taraftarın dikkatli olmasını söyledi.
Kırşehir’deki bütün taraftarların sporun; sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmadan hareket edeceğine inandığına ifade eden Başkan Bulut yaptığı açıklamada; “Sevgili Kırşehir Belediyespor taraftarları, bilindiği üzere hafta sonu net bir skorla deplasmandan 3 puan ile ayrıldık takımımız lige güzel bir başlangıç yaptı. Teknik ekibi ve oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bilindiği üzere zorlu ve uzun bir maraton olan ligde yolumuza devam ediyoruz. Bu vesile ile Pazar günü kendi sahamızda Amedspor ile karşı karşıya geleceğiz. Pandemi nedeniyle de ayrı kaldığımız sizlerle yani futbolun olmazsa olmazı taraftarımızla bu hafta buluşuyoruz. Bizler Ülkemizin futbol elçileriz. Bir anlamda aynı kilimin desenleriyiz. Pazar günü Amedspor ile karşılaşacağız. Şuan orada geçen sezon Yarı Final oynadığımız emekleri çok olan 2 eski futbolcumuzda Mehmet Alaaddinoğlu ve Üstün Bilgi oynamakta. Spor kardeşlik ve dostluk olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum. Statların açılması ile birlikle provokatörlük yapmak isteyen ve bizleri ayrıştırmaya çalışanlar olabilir bu tür üşünce içerisinde olanlara karşı dikkatli olmamız lazım. Misafir edeceğimiz Amedspor Yöneticilerini, oyuncularını ve teknik heyetini Şehrimize yakışır şekilde karşılayıp ağırlayacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan da güzel bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum. Bu uzun ve zorlu maratonda sizlerle çok ihtiyacımız var sporun; sevgi barış dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmadan hareket edeceğimizi düşünüyor herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)