Kırşehir Belediyespor Futbol Takımımızın, Cumartesi günü muhteşem seyircisi önünde 1-0'lık skorla yendiği ve 2020 yılına galibiyetle başladığı Eyüpspor maçında Kırşehirli hemşerimiz Doç.Dr. Onur Köksal yeşil-beyazlı taraftarların arasında maç izlerken, liseli gençlere de maç bileti konusunda yardımcı olarak gönüllere bir kez daha taht kurdu.
"BİRLEŞİRSEK TOK, BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ"
Doç.Dr. Onur Köksal sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
Köksal yaptığı açıklamada: "Kırşehir Belediyespor için bir araya geldik. Diriliş 40, Greenwolves ve Neşet Ertaş Taraftar grupları tribün liderleriyle. Bizler; 'Bölüşürsek Tok, Bölünürsek Yok Oluruz" dedik. Bir olacağız diri olacağız. Gençlerimiz sonuna kadar Kırşehir Belediyespor'umuzun yanında. Başka kulüpler parayla taraftar toplarken bu gençler karşılıksız takımlarının yanındalar. Bu çocuklar desteklenmeli, Stadyum kapılarından geri gönderilmemeli. Bir kulüp, bu gençlerin ödeyeceği bilet parasıyla zengin olamaz. Kırşehir Belediyespor'umuzun çok değerli yöneticilerinden gençler adına bir talebim olacak. Gelin bu taraftar gruplarının gönüllü ve coşkulu gençlerinden bilet ücreti almayın. Bu takımın stadyumu dolduracak gençlere ihtiyacı var..."ifadelerini kullandı.
31 Mart seçimlerinde MHP’den Kırşehir belediye Başkan adayı olan Onur Köksal’ın, sık sık Kırşehir’e gelerek halkın içinde olması dikkat çekerken, 2. Lig, Kırmızı Grup’ta şampiyonluk yolunda emlin adımlarla ilerleyen Kırşehir Belediyespor’a da sahip çıkıyor
Neşet Ertaş Taraftar Grubu Lideri Halil Kurt ile Diriliş40 Taraftar Grubu lideri Bekir Adıgüzel, ikinci yarının ilk maçı olan Eyüp maçında taraftarlar birlikte izleyen Onur Köksal’a teşekkür ederek, “Kırşehir sevdalısı olduğunu her ortamda gösteren Sayın Onur Köksal hocamızın tam bir Kırşehirspor aşığı olduğunu da gördük. Kendisi her zaman aramızda görmek istiyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)