Kırşehir Belediyespor Basın Medya Sorumlusu Battal Çelik: 
“Deplasmanda alınan 1 puan iyidir”

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 11’inci haftasında Kırşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Karacabey Belediyespor ile gol düellosu şeklinde geçen maçta 2-2’lik skorla berbere kaldı.
Haftayı 1 puanla kapatan Kırşehir Belediyespor’un Basın Medya Sorumlusu Battal Çelik, gazetemize yaptığı açıklamada, güçlü bir takıma karşı zirve yolunda 1 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirtti.
Kırşehir Belediyespor Basın Medya sorumlusu Battal Çelik, 2-2'lik skorla biten Karacabey Belediyespor maçı sonrası yaptığı açıklamada deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu belirtti.
Yeşil-beyazlı takım, deplasmanda Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Kırşehir Belediyespor Futbol Takımının Basın Medya Sorumlusu Battal Çelik şunları söyledi:
“Bu maç öncesinde 4 oyunumuz maç kadrosunda yer alamamıştı. Diğer taraftan Gürses Kılıç hocamızda rahatsızlığı nedeni ile karşılaşmada takımımızın başında yer alamadı. Bütün bu olumsuzluklara rağmen deplasmanda 1 puan almak yine de kötü sonuç sayılmaz. Aslında maçı kazanacak bir çok pozisyonumuzda vardı ancak bu pozisyonlardan yararlanamadık  Biz de onlar da kazanabilirdi. İyi bir mücadele oldu. İlk 5 hedefimiz sürdüğü sürece biz de kovalayacağız. İlk yarının bitmesine 8 maçımız var. Karacabey’i de kutlamak istiyorum. Biz buraya kazanmak için geldik ancak 1 puan aldık. Hakeminde takdir haklarını rakipten yana kullandığını vurgulamak isterim. Buna rağmen deplasmanda alınan 1 puan da iyidir. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Mücadelemize devam edeceğiz” 
Zorlu bir deplasmandan puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Battal Çelik, şöyle devam etti:
"Maçtan önce karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Ligde inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen bir Karacabey Belediyespor vardı. Kadro derinliği fazla ve yetenekli oyuncuları var. Oyunsal anlamda daha çok topa sahip olma ve sahanın tüm alanını kullanma hedefindeydik. Nispeten bunu yaptık bu maçta gol pozisyonu yoğunluğu ve maçı kazanma arzusu bizi mutlu etti. Peş peşe kalemizde gördüğümüz gollerden dolayı 1-0’dan 2-1 yenik duruma düştük. Bu kısa süreli motivasyon bozukluğuna neden oldu ancak toparlandık. Oyunu bırakmadık ve 2-2’lik eşitliği çok geçmeden yakaladık. İlk yarıda golü attıktan sonra maçı koparacak pozisyonlar bulduk. Rakibin de pozisyonları vardı. Üst sıraları zorlayacak İki takımının adına yakışır bir mücadele oldu. Bizim tek üzüntümüz maçın sonlarında yakaladığımız pozisyonları golle sonuçlandıramamak oldu. Böyle zor bir deplasmanda inanılmaz mücadele ederek bir puan aldık ama 3 puana çok yaklaşmıştık. Artık bu maçı unutacağız. Haftaya önemli bir Bodrumspor, öncesinden de Türkiye kupasında Gençlerbirliği karşılaşması var. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmeyi istiyoruz. Bodrumspor maçıyla yeni bir serinin başlangıcını yapmak istiyoruz. Bu iki maçtan alacağımız sonuçlardan en iyi sonuçları alacağımız inancındayım.” (HABER: SALİH GÜNER)