Gemisini kurtaran Kaptan Volkan:
“DEĞERLİ BİR GALİBİYET ALDIK”

Kırşehir Belediyespor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 15’inci haftasında konuk ettiği Pendikspor’u 1-0 mağlup ederken maçtaki tek golü atan yeşil-beyazlı ekibimizin kaptanı Volkan Altınsoy önemli bir üç puan aldıklarını ifade etti.
Sezon başında Hekimoğlu Trabzon’dan Kırşehir Belediyespor’a transfer olan tecrübeli futbolcu ilk yarının sonlarına doğru kullanılan serbest vuruştan gelen topa Pendik kalecisinden önce kafayla topu ağlara göndererek yeşil-beyazlı ekibe 3 puan kazandıran isim oldu.
“DEĞERLİ BİR GALİBİYET ALDIK”
1-0’lık Pendikspor karşılaşmasının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor kaptanı Volkan Altınsoy, hedeflerine adım adım ilerlemek adına çok değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
3 puandan daha değerli bir galibiyet aldıklarını söyleyen yeşil-beyazlı futbolcu, “Gerçekten zorluk derecesi üst düzey bir karşılaşma oynadık. Rakibin gücünü bilerek sahaya çıktık. Ben hocamın direktifleri doğrultusunda sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Çok şükür golümü de atarak galibiyette rol oynadım. Attığım golle takımıma 3 puan kazandırdığı için mutluyum” ifadelerini kullandı.
Kırşehir Belediyespor’a transfer olurken de tek düşüncesinin oynadığı maçlarda elinden geleni ortaya koyarak yapacakları ile başarıya katkı sağlamak olduğunu ifade eden Volkan Altınsoy, “Her geçen maç daha iyi olacağımıza inanıyorum. Takım olarak iyi mücadele ettik. Kazanmayı daha çok istedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmiş olsaydık çok daha farklı bir skorla galip gelebilirdik. Ama istediğimizi aldık diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Galibiyete attığım gol ile katkıda bulunduğum için ayrıca mutluyum. İyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takımız. Bunu ilerleyen maçlarda ortaya koyacağımız oyun, mücadele ve alacağımız sonuçlarla göstermeye devam edeceğiz. Artık bu maçı unutup üst üste 2 deplasman maçına konsantre olmamız lazım. Pazarspor ve Elazıspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu 2 karşılaşmayı da en iyi şekilde tamamlayıp puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz” dedi.
VOLKAN ALTINSOY KİMDİR?
6 Ağustos 1992 yılında Gümüşhane Kalkit’te dünyaya gelen Volkan aktif futbol kariyerine ise 2002 yılında Aksarayspor’da başladı. 5 yıl boyunca Aksaray forması giyen başarılı futbolcu ardından 2008 yılında transfer olduğu Başkent temsilcileriyle sırasıyla Keçiörengücüspor 3 yıl, Osmanlıspor 3 yıl, Başkent Akademispor 7 yıl, Ankara Demirspor 2 yıl forma giyerken, Çankırıspor, İnegölspor 2 yıl ve son olarak ta Hekimoğlu Trabzon’da forma giydi.
Volkan Altınsoy’un TFF kayıtlarına göre Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 23 maç, U21 Ligi’nde 26 maç, Türkiye Kupası’nda 12 maç, TFF 2.Ligi’nde ise 231 maçta 14 golü bulunuyor. (HABER: SALİH GÜNER)