Geçen sezon Kırşehir Belediyespor'un defansta oynayan başarılı ve efendi futbolcularımızdan kaptah Volkan Altınsoy ile Nuri Melih Mursal yeni sezonda 2. Lig ekiplerinden Diyarbekirspor'da forma giyeceklerb
Kırşehir Belediyespor'la yollarını ayırdıktan sonra pek çok takımla görüşen Volkan Altınsoy ile Nuri Merih Mursal, 2. Lig'in yeni ekiplerinden Diyarbekirspor'la her konuda anlaşarak sözleşme imzaladılar. 
Diyarbekirspor'un Süper Lig, TFF 1.Lig ve 2.Lig'de bilinen bazı oyuncularla anlaşmaya varıldığı ve bu isimlerin de açıklanacağı bildirilirken, ilk kez yükseldiği 2.Lig'de şampiyon olarak TFF 1.Lig'e çıkmanın hesaplarını yaptığı ve bu amaçla transferde önemli adımlar atarak şu ana kadar iç transferde 8 oyuncusu ile yeniden anlaştığı. Amedspor'dan Sinan Akaydın, Sakaryaspor'dan Abdülaziz Solmaz ve 1877 Alemdağspor'dan Çağlar Özel'i renklerine dahil ettiği açıklandı. 
Bu arada geçtiğimiz sezon defansta Nuri Melih Mursal ile birlikte oynayan, Kırşehir Belediyespor'un kaptanlığı yapan başarılı futbolcularımızdan Volkan Altınsoy da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Kırşehir Belediyespor'dan ayrılarak Diyarbekirspor'la sözleşme imzaladığını açıkladı. (Haber: Salih GÜNER)