Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, temkinli konuştu:
“DAHA LİG BİTMEDİ”

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 1-0 sona eren Ofspor maçın ardından yaptığı açıklamada şampiyonluk yolunda hayati bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Pazar günü Ahi Stadyumunda yeşil-beyazlı taraftarların gücünden yoksun çıktığı ve ilk yarı 0-0 biten maçta 2’nci yarıda bulduğu golle Ofspor’u 1-0 mağlup eden Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, oyun anlamından ziyade elde edilen galibiyetten dolayı mutlu oluklarını söyledi.
Dinçel, “Artık ligin sonuna geldik. Her zaman söylediğim gibi biz kaliteli bir takımız ve bu ligte şampiyon olmak istiyoruz. Zaman zaman istemediğimiz sonuçlar alsak da hedefimizden asla taviz vermedik. Biz bir ekip olarak her maçımıza kazanmak için çıktık. Bugün lider olarak 2. Lig’e yürüyoruz” dedi.
Ofspor’un kümede kalmak için kendilerini zorlayacağını bildiklerini, bir de taraftarlarından yoksun olarak oynayacak oymalarının kendilerini düşündürdüğünü, ancak bütün bunlara rağmen kazanmasını bildiklerini ifade eden Teknik Direktör Selahattin Dinçel, şöyle devam etti:
“Taraftarlarımızdan yoksun olarak bir maç oynamak bizim için üzücüydü. Üstelik rakibimizin ligte kalmak için varını yoğunu ortaya koyacağını biliyorduk. İlk yarıda rakibimizi çözmek için çalıştık. Rakibimiz de oyunu soğutmak için elinden geleni yaptı. Ancak ikinci yarının başlarında bulduğumuz golle daha zevkli ve çekişmeli bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Rakibimiz Erokspor evinde berabere kalması ile aramızdaki puan farkı 6’ya yükseldi. Daha lig bitmedi, 3 maçımız var. Kalan maçlarımızın da birer final havasında geçeğini biliyoruz. Kalan üç maçtan alacağımız sonuçlar bizi şampiyon yapacak. İnşallah 4 Mayıs’ta bu güzel memlekette, bu güzel taraftarlarımızla birlikte şampiyonluk mutluluğunu hep birlikte yaşamak istiyoruz. Bunun için de asla rehavete girmeden çalışmalarımıza aynı ciddiyetle devam etmek zorundayız. Ofspor galibiyetine maça gelemeyen tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz.”
Teknik Direktör Dinçel, hafta sonunda Rize deplasmanında karşılaşacakları Pazarspor maçının hazırlıklarına dün başladıklarını da belirterek, “Rakibimizin gücünü biliyoruz. Puan cetvelindeki durumu da bunu gösteriyor. Malumunuz geçen hafta şampiyonluk hedefindeki Erokspor’u deplasmanda 2-1 yenerken, son saniye golüyle beraberlik aldı. Yani güçlü ve iki bir takım. Böyle bir takım karşısında biz de güzel bir futbol ve sonuçla dönmek için sahada varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız ve inşallah iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz” diye konuştu. HABER: SALİH GÜNER