1922 Konyaspor galibiyetini değerlendiren Kırşehir Belediyespor Teknik Direktör Ercüment Coşkundere:

“Daha farklı da kazanabilirdik”

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta Pazar günü 1922 Konyaspor’u Üstün Bilgi’nin golüyle 1-0 mağlup eden Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ercüment Coşkundere gazetemize galibiyet ve takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli teknik adam takım olarak iyi yolda olduklarını ve bu doğrultuda da hedeflerine emin adımlarla ilerledikleri için mutlu olduklarını söyledi.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grubun 23’üncü haftasında deplasmanda 1922 Konyaspor’u 1-0 yenen Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, karşılaşmada net pozisyonlar bulduklarını ve bu pozisyonları golle sonuçlandırılmış olsaydı daha farklı skorla maçı kazanabileceklerini söyledi.
Coşkundere yaptığı açıklamada, maça iyi hazırlandıklarını vurgulayarak "Net pozisyonlar bulduk ve 1-0 galip geldik. Daha farklı da kazanabilirdik" dedi. 
1922 Konyaspor birkaç duran top dışında net pozisyon vermediklerini kaydeden Coşkundere, şunları belirtti: 
"Verdiğimiz görevi taktiksel anlamda oyuncularım harfiyen yerine getirdi. Haklı bir galibiyet elde ettik. 1922 Konyaspor her ne kadar puan sıralamasında altlarda olsa da bu ligin güçlü ekiplerinden biri. Şunu net bir ifadeyle söyleyebilirim ki çok güçlü bir rakibi yendik. 1922 Konyaspor son haftalarda kötü sonuçlar alsa da son dönemlerde gerçekten coşkulu oynuyordu ama biz onlara karşı iyi hazırlandık. Bu galibiyeti her ne kadar yanlarımızda olamasalar da desteklerini her zaman hissettiğimiz taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Sadece bir 3 puan aldık. Konya karşısında 90 dakika boyunca bulduğumuz net pozisyonları filelerle buluşturmuş olsaydık belki de bugün 3-0 kazanabilirdik.” İfadelerini kullandı.
İkinci yarının başlaması ile birlikte ligde kırılma haftalarında olduklarını dile getiren Ercüment Coşkundere, şunları söyledi:
"Artık bundan sonra 3 puan kazanmanın en zor ve önemli olduğu haftalar. Artık haftalar azaldıkça maçlar daha da zorlaşıyordu. Son 5 maçımızın 4’ünü kazanan ekip olarak aynı ciddiyetle 1922 Konyaspor maçına hazırlandık. 1922 Konyaspor’un durumu ortadaydı. Onlarda bizden puan veya puanlar alarak düşme hattından kurtulmak isteyeceklerdi. Sonuçta 1-0’da olsa kazanmayı bildik. 1922 Konyaspor maçına çok iyi başladık fakat rakibimiz kapanarak sert savunma yaptı. Bir türlü kilidi açacak golü bulamayınca stresli dakikalar başladı. İkinci yarıya da iyi başladık ve peş peşe bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırsaydık maçı ilk dakikalardan sonra koparabilirdik. Pozisyona girmekte atmak kadar önemli. Deplasmanda bu kadar pozisyona giriyor isek takım olma yolunda çok iyi grafik yakaladığımızı düşünüyorum. Çok değerli bir haftada çok değerli bir 3 puan aldık. Güzel futbol oynayarak galibiyeti de aldık. Bu ligde her maç zor. Artık kırılma haftalarına girdik. Yukarıdaki rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Artık bu maçı geride bırakmamız gerekiyor. Çünkü önümüzde çok ama çok önemli bir karşılaşma olan Eyüpspor mücadelesi var. İnşallah Eyüpspor maçını da kazanarak yolumuza kayıpsız bir şekilde devam ederiz.” (Haber: Salih GÜNER)