TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadeleye 7’nci haftada oynanacak olan 10 karşılaşmayla devam edilecek. Ligin 7’nci hafta maçları 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak.
Temsilcimiz Kırşehirspor, Ligin 7’nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Uşakspor’u konuk edecek. Ahi Stadyumunda oynanacak olan zorlu 90 dakika saat 15.00’da başlayacak. 
Ligde 6 maçı geride bırakan ve bu 6 karşılaşmada henüz galibiyet yüzü göremeyen Kırşehirspor’a Türkiye kupasındaki Kilis Belediyespor maçı moral oldu. Yeşil-beyazlı ekibimiz Ziraat Türkiye Kupası 2’nci ön eleme turunda karşılaştığı Kilis Belediyespor’u 2-1 yenerek Uşakspor maçı öncesi büyük bir moral oldu.
2022-2023 Futbol sezonunu Başkent’te Ankara Demirspor’la 0-0 berabere kalarak açan Kırşehirspor, bu beraberliğin ardından evinde Kocaelispor’a 1-0’lık skorla mağlup olarak ilk yenilgisini almıştı.
Kocaelispor yenilgisi sonrası Kırklarelispor ile berabere kalıp deplasmanda Serik Belediyespor’a 3-0 mağlup olduktan sonra geçtiğimiz haftada 10 kişi kalmasına rağmen Sarıyer ile 1-1 berabere kalmıştı.
Sarıyer beraberliği sonrası son oynadığı maçta Bucaspor’la 0-0 berabere kaldı.
Ligde 6 maçta 4 beraberlik 2 yenilgi alan Kırşehirspor 4 puanla 16’ncı sırada yer alıyor.
Kırşehirspor’un sahasında konuk edeceği Uşakspor ise topladığı 3 puanla 19’uncu sırada yer alıyor.
Ege temsilcisi sezona Diyarbekirspor’a deplasmanda 1-0, evinde Karacabey Belediyespor’a 3-0 yenilerek kötü bir başlangıç yapıp 3’üncü hafta deplasmanda Etimesgut Belediyespor’la 0-0 berabere kalıp ilk puanını aldı.
Etimesgut maçından alınan 1 puanın ardından Uşakspor 4’üncü hafta evinde Kastamonuspor’la 1-1, 5’inci haftada Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kalıp galibiyet hasretini sona erdiremedi. 
Kırmızı-siyahlı ekip son oynadığı maçta evinde Kocaelispor’a 3-0 mağlup oldu.
Oynadığı 6 maçta 3 beraberlik, 3’te yenilgi alan Uşakspor attığı 3 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)