Kırşehir Belediyespor’un Hentbol takımının antrenörü Mustafa Fidan ve Murat Kılıç,

“Çok zor olacak ama bizler bu 
zorun üstesinden geleceğiz”

Kırşehir Belediyespor’un Hentbol takımının antrenörü Mustafa Fidan ve Murat Kılıç, Ahi Evran Üniversitesi’nde yapılan son antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu. 
Oldukça zorlu bir maratonun kendilerinin beklediğini söyleyen Mustafa Fidan ve Murat Kılıç, “Amacımız Kırşehir’i en iyi şekilde temsil edip 1’inci Lige çıkmış bir takım olarak ilimize dönmek” olduğunu söyledi.
Oldukça zorlu bir sezonu iyi bir noktada bitirmek istediklerini söyleyen Kırşehir Belediyespor’un Hentbol takımının antrenörü Mustafa Fidan ve Murat Kılıç, “Yaklaşık 6 aydır gece gündüz çalışıyoruz. Çok genç ve yaş ortalaması diğer takımların çok çok altında olan bir ekiple bu platformda mücadele ediyoruz. Tabi ki genç oyuncularla böylesine önemli bir ligde mücadele etmek, ileriki yıllar adına büyük bir kazanç olacağının inancındayım. Kırşehir Belediyespor takımı olarak kendi öz evlatlarına sahip çıkan alt yapıdan yetiştiren bir ekiple birlikte çalışmaktan son derece mutluyuz. Artık önümüzde Ankara gruplarında 3 karşılaşma var. Çok zor olacak ama bizler bu zorun üstesinden gelebilecek bir ekibe sahibiz. Kırşehir’e hentbol dalında 1’inci Ligde mücadele edecek bir takım hazırlamayı hedefliyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını alır ve Ankara’dan iyi skorlarla dönüp seneye 1’inci Ligde mücadele ederiz” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)