BÖLGESEL Amatör Ligi’nde hafta sonu deplasmanda Başkent temsilcisi Kazan Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırşehirspor’da Teknik Direktör Bekir Barış Cihan dün Güneykent tesislerinde yapılan çift kale maçın ardından gazetemize açıklamalarda bulundu.
Kazan Belediyespor’un bu ligde şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu söyleyen genç teknik adam Cihan, “Her maçın ayrı bir zorlu var fakat bu maç diğer maçlarla ölçü alınmayacak kadar çok zor bir karşılaşma olacak. Çankırı Belediye Gençlikspor karşılaşmasının ardından taraftar baskısının yüksek olduğu bir maç daha oynayacağız. İnşallah Kazan Belediyespor deplasmanında puan veya puanlar alarak Kırşehir’e döneriz açıklamasında bulundu.
Pazar günü deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın keyifli geçeceğini de vurgulayan teknik patron Bekir Barış Cihan, "Zor bir maç olacak ama güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Kazan Belediyespor çok iyi futbolculara sahip iyi bir takım" dedi.
Kazan Belediyespor karşısında her şeylerini ortaya koyarak mücadele edeceklerini de ifade eden genç teknik adam Cihan, maçı kazanmak istediklerini kaydetti.
Bekir Barış Cihan, Kazan Belediyespor’un kendi sahasında oynamasından dolayı bazı avantajlara sahip olduğunu belirterek, "Karşılaşmayı kazanmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Kazan Belediyespor bu ligin ne kadar güçlü takımı olursa olsun, bizlerde son haftalarda sergilediğimiz futbolla bu ligde iyi işler yapacağımızı ispatladık. Pazar günü iyi bir mücadele olacağına inanıyorum. İnşallah Kazan Belediyespor karşısında iyi bir futbol sergiler, Kırşehir’e puan veya puanlarla döneriz" diye konuştu.
(Haber-Fotoğraflar: Salih HANÇER)