YOLSPOR ile oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçı değerlendiren Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir barış Cihan, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtirken, böyle oynamaya devam etmeleri halinde daha üst sıralarda yer bulacaklarını söyledi.
Yolspor’un sıfır puanla 10.sırada olmasına rağmen koşan ve mücadeleyi bırakmayan bir takım olduğunu kaydeden Bekir Barış Cihan, “Doğrusu, çok önemli bir galibiyet aldık. Bizim için iyi bir moral kaynağı oldu” dedi.
Cihan, açıklamasının devamında, “Bu maçtan mutlak galibiyle ayrılmamız gerektiğini biliyorduk. Hafta boyunca yaptığımız çalışmalarla bu maça iyi hazırlandık. Maçın genelinde oyunun hakimi bizdik. İyi bir futbol oynayarak istediğimizi aldık.
ZORLU BİR PERİYODA BAŞLIYORUZ
Bu galibiyet bizim için iyi bir moral kaynağı oldu. Şimdi önümüzde bir birinden zorlu geçeceğine inandığımız bir periyot var. Bu periyodu en az kayıpla kapatıp puan cetvelinde çok daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Ben her şeyden önce Yolspor maçında futbolcularımı 90 dakika boyunca sahada gösterdikleri hırslı ve mücadeleci performanslarından dolayı kutluyorum. Böyle oynamaya devam ettiğimiz sürece çok daha iyi yerlerde olacağımıza ve daha üst sıralarda yer alacağımıza inanıyorum” dedi.
Teknik patron Cihan, Yolspor taraftarlara armağan ettiklerini de sözlerine ekledi.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)