KIRŞEHİRSPOR’UN yeni sezon hazırlıkları devam ederken takımın genç antrenörü Mustafa Koçak, gazetemize bir açıklama yaparak, geçen sezonda olduğu gibi bu senede kendi tesisimizde hazırlanıyoruz. Şuan için her şey yolunda iyi bir takım olduğumuzun sinyallerini yavaş yavaş veriyoruz açıklamasında bulundu.
Antrenör Mustafa Koçak, sezon öncesi iyi bir kamp dönemi geçtiğini belirterek, “ Şuan için her şey güzel gidiyor. Takımdaki arkadaşlığı da son derece üst seviyede. Geçtiğimiz sezon şampiyon olamasak da ligi çok bir yerde tamamladık. Şuan için grubumuzdaki bir çok takımlar kampı Nevşehir ve civar illerde yapıyor. Bizler ise maddi durumlar yüzünden Kırşehir’de kendi tesisimizden yapıyoruz. Buna rağmen çok verimli ve mutlu bir kamp dönemi oluyor. İyi de çalışıyoruz. Ağır ve tempolu antrenmanlar yapıyoruz. Sorunsuz iyi bir şekilde yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Antrenör Mustafa Koçak, “Takımımızın 1 Ağustos’ta başlayan olan lig öncesinde ilk etap kampı son derece güzel bir ortamda ve yapılan çalışmalarla verimli bir şekilde devam ediyor. Geçen seneden 6-7 futbolcu iskelet kadronun üzerine ilk etap kampına A2’den ve amatör küme takımlarından Kırşehirspor’a katkı sağlayacak oyuncular çağırarak deneme aşamasına almıştık. Bu oyuncuların bazılarını kadromuza katarak sezona en iyi şeklide başlayacağız. Bu çağırdığımız futbolcular ile geçen seneden kalan futbolcular ile uyum konusunda sıkıntı yaşamadıklarını ve çabuk kaynaştıklarını görmek bizleri mutlu etti. Yaptığımız bu antrenmanların ardından inşallah önce Türkiye kupasına ardından lige daha hazır hale geliriz.” Dedi.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)