Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 22’nci hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında Kastamonuspor’u güzel bir futbolla yenmesi yöneticileri ve taraftarları sevindirdi.
Kastamonuspor’u yenerek puan cetvelinde üçüncü sıraya yükselen Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, iyi futbolun karşılığını 2-0’lık skorla aldıklarını söyledi.
Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ligin 2’nci yarısının ilk maçında Turgutluspor’u yenerek zirve iddiasını sürdürmeye devam edip moralle başlamıştık. Fakat geçtiğimiz hafta deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a karşı iyi oyun sergilememize rağmen son vuruşlarda etkisiz kalınca mücadeleden golsüz eşitlikle ayrıldık. Bu hafta zor geçmesi beklenen maçta Kastamonuspor’u konuk ettik. Rakibimiz her ne kadar alt sıralarda da olsa bu ligin iyi bir ekibi olduğunu önceki demeçlerimizde söylemiştik. Nitekim de öyle bir karşılaşma oldu. Rakibimiz kapanan ve sert savunma yapan bir takım olduğunu gösterdi. Kendi sahamızda rakibimiz Kastamonuspor’u 2-0’lık skorla yenerek ligde averajlara olsa tekrar 3’üncü sıraya yükseldik. Çok güzel bir oyunla haklı bir galibiyet alarak son 4 maçta 10 puan toplamış olduk. Gerek 11 oynayan oyuncularımız gerek daha sonra oyuna giren oyuncularımızın da maça katkı sağlamış olmaları bizleri ayrıca mutlu etti. Buda şunu gösteriyor takımdaki herkes ne zaman görev verilirse elinden gelenin en iyisini yapacaklarını gösterdi. Maça gelecek olursak, rakibimiz Kastamonuspor genç dinamik bir takım çok mücadele ettiler. Oyunu çirkefleştirmeden maç boyunca iyi mücadele ettiler. Faul olmayan bir pozisyonda hakemin hatalı olarak Oğuzhan'a sarı kart göstermesiyle toplamda 4’üncü kartını görerek hafta sonu deplasmanda oynayacağımız zorlu 1922 Konyaspor maçı öncesinde cezalı duruma düştü. Takım olarak her geçen gün daha iyi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Teknik ekin ve oyuncularımızı can-ı gönülden kutluyorum. Önümüzdeki hafta yine zorlu bir deplasmanda çıkacağız. Hafta boyunca 1922 Konyaspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanacağız. Bizler için son derece kritik ve zor geçeceğini düşündüğüm bir karşılaşma olacak. Konya deplasmanında elimizden gelenin en iyisini yaparak 3 puanla dönüp zirve iddiamızı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Güzel bir sonuçla dönmek için bütün gücümüzü sahada göstereceğiz.” (HABER: SALİH GÜNER)