Bölgesel Amatör Lig, 6. Grup’ta Kırşehir’i temsil eden ve ligte kalma mücadelesi veren Kırşehir Çayağzıspor’da teknik direktör değişikliğine gidildi.
Evindeki son maçta hakem kurbanı olan ve Ankara DSİspor’a 2-0 mağlup olan Kırşehir Çayağzıspor’da teknik direktör Mert Karöz’le yolları ayrıldı ve Karöz’ün yerine Cengiz Savaş getirildi.
3. Grup lideri Kelkit Belediye Hürriyetspor’un 2 yıldır antrenörlüğünü yapan başarılı teknik direktör Cengiz Savaş’la anlaşan Kırşehir Çayağzıspor Kulübü, takıma önemli katkılarda bulunan Mert Karöz’e teşekkür ederek, “Gülen yüzün hiç solmasın adam gibi adam Mert Karöz hocamız. Sizin bize öğrettikleriniz, kattıklarınız, insanlığınız hiç bir şeyle ölçülmez ve tartılmaz. Evet bir sitem ettin hayatta hep dik durdun ve hep doğrunun yanında oldu. Senin kararına saygı duyuyoruz ve seni tanıyoruz. İnşallah Allahım hakkında en hayırlısını nasip eder ve en güzel insanlar çıkar karşınıza. Çünkü biz Çayağzıspor ailesi olarak bunu fazlası ile hak ettiğini düşünüyoruz. Bizi çok üzse de kararınız her zaman yanındayız ve takipçiniz. Şunu biliyoruz ki dünya küçük ve biz gene bir gün beraber olacağız. Yolun bahtın şansın açık olsun topçuların yönetimin taraftarın gönlünün Fatih’i abisi Hocası adam gibi adam Mert Karöz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)