Bölgesel Amatör Lig’te Kırşehir’i temsil eden Kırşehir Çayağzıspor, Cumartesi günü Ahi Evran Üniversitesi Stadı’nda karşılaşacağı Ankara DSİspor’a hakemlerin kötü yönetimi ile 2-0 mağlup etti.
Burak Akyel’in yönettiği ve yardımcılıklarını, Melih Uslu, Oğuzhan Yazır, Berkay Şenyel’in yaptığı karşılaşmaya Kırşehir Çayağzıspor şu onbirle başladı.
Serdar Gürsoy, Yunus Emre Yavuz. Hasan Güler, Yiğit Alan, Doğuhan Erdoğan, Furkan Çırakoğlu, Hüseyin Arslan, Abdurrahman Bengi, Ömer Beyazıt, Batuhan Özduran, Amadou Toumanı Soumano.
Maça iyi başlayan Kırşehir Çayağzıspor rakibi karşısında iyi futbol ortaya koyarken, gol bölgesinde sonuca ulaşamadı. 35. Dakikada Çayağzıspor’dan Hüseyin Arslan kırmızı karla takımını 10 kişi bıraktı ve ilk yarı golsüz sona erdi
Rakip Ankara DSİspor ikinci yarıya, rakibinin de 10 kişi kalmasını fırsata çevirerek. Hakemlerin de kötü yönetimi sayesinde 52 ve 57. Dakikada Fahri Ertuğrul’un golleriyle 2-0 öne geçti.
Kırşehir Çayağzıspor’un bütün çabaları sonucu değiştirmeyince, sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Kırmızı-siyahlı ekibimiz bu sonuçla 10 puanda kaldı ve 11. Sırada yer alırken, son sıradaki rakibi DSİspor bu galibiyetle ligte kalma umudunu arttırdı ve puanını 8’e çıkardı.
Grupta oynanan maçlar sonunda lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor, deplasmanda Karapınar Belediyespor’u 3-0 yenerek puanını 37’ye çıkardı. En yakın rakibi Akşehirspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Sarayönü Belediyespor’la 2-2 berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybederek 35 puanla ikinci sırada yer aldı. (HABER: SALİH GÜNER)