Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta yer alan temsilcimiz Kırşehir Çayağzıspor, Cumartesi günü Ahi Evran Üniversitesi Stadı’nda kendisi gibi ligte kalma mücadelesi veren Ankara DSİspor’la karşı karşıya gelecek.
Geçen hafta deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşısında ortaya koyduğu mücadele ve futbolla rakibine adeta ecel terleri döktüren,. Ancak 1-0 mağlup olan Kırşehir Çayağzıspor Cumartesi günü saat 14.00’te karşılaşacağı Ankara DSİspor’u yenerek ligte kalma yolunda önemli bir engeli aşmak istiyor.
Kırşehir Çayağzıspor İkinci Başkanı Fahri Baysal, “Biz bütün sıkıntılara aylardır direniyor, kendi imkanlarımızla bu ligte Kırşehirimizi en şekilde temsil ederken, destek görememek bizleri üzüyor. Ama her şeye rağmen ligte kalmanın çabası içindeyiz. Cumartesi günü Kırşehir Ahi Evran Stadı’nda Ankara DSİspor’la karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizi yenersek. Ligte kalma yolunda büyük şans elde edeceğiz. Şimdiden bütün Kırşehirlileri yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)