Kırşehir Belediyespor'un bugün kendi sahasında 1-1 berabere sona eren Nazilli Belediyespor karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Yeşil-beyazlı oyuncular ve teknik heyet büyük üzüntü yaşadı.

Maçtan 1 gün önce Kırşehirli Teknik Direktör Hakan Karaca'yı yollamak için elinden geleni yapan futbolcular taraftarlara Nazilli Belediyespor’u yenmek için şeref sözü vermişlerdi. Galibiyet için her şeyi yapan Kırşehir Belediyesporlu futbolcular 7 maçtır böyle bir üzüntü yaşamazken, belki de 1 gün öncesi el birliği ile Kırşehir'in öz evladı Hakan Karaca'yı göndermenin vicdan azabını çektiler.

Taraftarlar ise maç içinde hem futbolculara, hem de yönetime büyük tepki gösterdiler. Futbolcuları protestte eden, yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, “Hiç kimse Kırşehir Belediyespor üzerinde oyun oynayamaz. Hiçbir futbolcu ve hiçbir yönetici Kırşehir Belediyespor’dan büyük değildir. Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu artık bu başarısızlıklara ve bu takım üzerinde oynanan çirkinliklere göz yumamaz. Gereğini yapmalı ve yeni bir yönetimle Kırşehir’in en iyi şekilde liglerde temsil edilmesini sağlamalıdır” dediler.

Sezona şampiyonluk iddiası ile başlayan Kırşehir Belediyespor’un bu hedeften uzaklaştıktan sonra play-off’u hedeflediğini de belirten yeşil-beyazlı ekibin taraftarları son haftalarda alınan başarılarla bu hedefinden koptuğunu belirten taraftarlar, “Şimdi neredeyse küme düşme hattında bulunuyoruz. Biz haftalardır galibiyet alamazken, Allah’tan küme düşme hattındaki takımlar da puan kaybediyor. Onlar bizim puan kaybettiğimiz iki hafta kazansalar bugün biz küme düşme hattında olacaktık. Yeter artık hiç kimse Kırşehir halkının ve sporseverlerin onuruyla oynayamaz. Belediye Başkanımız Salın Selahattin Ekicioğlu, haftalardır sabrettiği bu başarısızlığa neşteri vurup, yeni bir yönetimin işbaşına gelerek bugün yaşanan sorunları ortadan kaldırmalı” diyerek tepkilerini dile getirdiler. (HABER: Salih GÜNER)