Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Kırşehir Belediyespor’u değerlendirdi:

“Büyük camianın hedefi büyük olur”

Kırşehir Belediyespor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 19’uncu haftasında kendi sahasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor’u Hakan Yavuz, Abdulkadir Akyıldız ve Üstün Bilgi (2) golleriyle 4-0 yenerek galibiyetle kapattı.
Karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Kırşehir Belediyespor’un iyi bir kadroya sahip olduğunu ve Ligin 2’nci yarısında az puan kayı yaşayarak sezonu zirvede bitirmek istediklerini söyledi.
Gürses Kılıç’tan boşalan Teknik Direktörlük görevine gelen Ercüment Coşkundere ilk maçında Karabükspor’u harika bir oyunla 4 -0 mağlup ederek ilk yarıyı galibiyetle kapatıp, 2’nci yarıya umutla başlayacağının sinyallerini verdi.
Kırşehir Belediyespor’un büyük bir camia olduğunu ifade eden Ercüment Coşkundere maçın ardından yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu galibiyetten dolayı tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Tabi ki Kardemir Karabükspor bu ligin son sırasında yer alan bir ekip. Bu maç bizim için bir ölçü değildi. Maçı 4-0 kazandık fakat 5-6 olurdu. Kırşehir Belediyespor takımı olarak ilk yarıyı bu maçın sonunda tamamladık. Ligin 2’nci yarısı gerçekten zorlu bir yarışa sahne olacak. Ligde zirve hattında yer alan takımların çoğu buraya gelecek. Bu avantajı iyi kullanmamız lazım. 2’nci yarıda Pandemi sürecinden dolayı devre arası kampı için il dışına çıkamayacağız. Kırşehir’de kendi tesisimizde en iyi şekilde 2’nci yarı hazırlıklarına başlayacağız. Büyük bir camia ve hedefleri olan bir takıma geldiğim içinde ayrıca mutluyum. Böylesine büyük camianın her zaman büyük hedefi olur. İnşallah hedeflediğimiz yerde bu ligi tamamlarız” ifadelerini kullandı.
Taraftarlar konusuna da ayrı bir parantez açan başarılı teknik adam, “Tabi ki spor müsabakalarının olmazsa olması her zaman seyircilerdir. Bu sezon sağlık sorunları yüzünden seyircilerden yoksun olarak maçlara çıkıyoruz. İnşallah bu Pandemi süreci bir an önce biter bizlerde seyircilerimizle birlikte müsabakalara çıkarız. Çünkü onlarsız futbol maçları hiç iyi olmuyor. Çağımızın hastalığı kısa sürede ortadan kalkar da normal hayata döneriz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)