Kırşehir Belediyespor Futbol takımımızın, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü ön eleme turunda deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçı için kamp masraflarına sponsor olan MTC METALURJİ Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kırşehirli hemşehrimiz Umut Karagülle takım kampını ziyaret edip, yeşil-beyazlı ekibimize başarılar diledi.
Bursaspor karşısında 1-0 öne geçtiğimiz ancak normal süresi 1-1 biten, uzatmada kalesinde gördüğü golle 2-1 yenilerek kupaya veda eden Kırşehir Belediyespor’a sponsor olarak Kırşehir sevgisini gösteren hemşehrimiz Umut Karagülle, “Kırşehirimizi temsil eden yeşil-beyazlı ekibimiz Kırşehir Belediyespor’un her zaman yanındayız. Takımımızın aldığı her başarı bizlerin göğsünü kabartıyor. Bu sezona iyi başlayan, ancak son haftalarda aldığı üzücü sonuçları unutup önümüze bakıp, takımımı4za sahip çıkıp destek vermeliyiz. Kırşehir ve Kırşehirspor sevgisi ili günde de, kötü günde de takımımızın yanında olmayı gerektirir. Ben takımımıza ve yönetimimize inanıyor ve güveniyorum. İnşallah kısa sürede toparlanıp hızlı üst sıralara doğru tırmanacağız” dedi.
Karagülle ayrıca, Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca'ya da hayırlı olsun diyerek, genç teknik adama plaket takdim etti.
Ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor’la karşılaşan ve 2-1’lik sonuçla kupaya veda eden Kırşehir Belediyespor’un oynadığı futbolu memnuniyetle karşılayan MTC METALURJİ Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kırşehirli hemşehrimiz Umut Karagülle, “Takımımızın 1. Lig ekibi Bursaspor karşısında ortaya koyduğu futbol hepimizin göğsünü kabartmıştır. 1-0 öne geçip 82 dakika önde götürdüğümüz maçı son dakikalarda gelen golle elenmemiz hepimizi üzmüştür. Ama futbolda bu tür sonuçlar oluyor. Artık lige döndük. İnşallah kalan maçlarımızdan en iyi sonuçları alarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitiririz. Bizler de her zaman takımımızın yanında olmaya, güç ve katkı sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Umut Karagüllü, 2-1 biten maçın ardından yeşil-beyazlı ekibimizi uğurlarken, hafta sonunda oynanacak Eskişehirspor maçında başarılar diledi. (HABER: SALİH GÜNER)