Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu

“Bucaspor maçından 3 puanla dönmek istiyoruz”

Haftayı evinde aldığı şanssız Zonguldak Kömürspor yenilgisi kapatan Kırşehir Belediyespor Cumartesi günü saat 19.00’da İzmir’de grubunun güçlü ekiplerinden Bucaspor’la oynayacağı maça galibiyet parolası ile gidiyor.
2.Lig Beyaz Grup 5’inci hafta maçında deplasmanda Bucaspor’la karşılaşacak olan Kırşehir Belediyespor’un hocası Hakkı Hocaoğlu, Bucaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Kendilerini zor bir karşılaşma beklediğini söyleyen Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, iyi futbol sergileyerek puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
Bucaspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek Hakkı Hocaoğlu, “Önce Pazarspor daha sonrada sahamızda Amedspor takımlarını yenerek çok önemli galibiyetler alarak zirve iddiamızı devam ettiriyoruz. Geçtiğimiz hafta şansız bir şekilde Zonguldakspor’a yenilerek zirve yolunda çok önemli bir 3 puanını kaybetmiş olduk. Zonguldakspor maçını geride bıraktık ve Bucaspor maçından 3 puanla dönmek istiyoruz”    ifadelerini kullandı.
Rakip takımın güçlü, koşan, oturmuş bir takım olduğuna dikkati çeken başarılı teknik adam, “Bu nedenle bu maç, bizim için çok kolay olmayacaktır. Ancak bütün hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Takımı buna göre oluşturacağız. Oyun planımızı da rakibimizin oyununu bozacak şekilde planladık. Hedefimiz Bucaspor maçından 3 puanlarla dönmektir. Bu olmadığı takdirde en azından 1 puan almak istiyoruz. Tüm futbolcularıma güveniyorum” dedi.
Mücadele ettikleri 2. Lig beyaz grubun çok zor olduğunu da vurgulayan Hocaoğlu, “Herkesin herkesi yendiği maçlar çıkıyor, birçok takım şampiyonluk ve Play-Off için mücadele ediyor. Bizim grupta baktığınız zaman üst üste galip gelen takım lider oluyor. Her hafta sürprizlerin olduğu bir grupta mücadele ediyoruz. Bu grupta şu takımın şampiyon, şu takımın ise küme düşer diyemeyiz. Ama şunun garantisini net bir şekilde vereyim ki Kırşehir Belediyespor olarak her zaman zirveye oynayan bir ekip olacağız” şeklinde konuştu.
Kırşehir Belediyespor’un hocası son olarak, oyuncularına güvendiğini de sözlerine ekleyerek, “Öncelikle çok karakterli, çok kişilikli 26 kişilik oyuncu grubum var. Bu manada her takımdan üstünüz, her takımdan avantajlıyız. Oyuncularımızın kalan haftalarda sorumluluklarını bilip gereğini yapacaklarını düşünüyorum” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)