Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel:
“Bu yenilgiden ders çıkaracağız”

Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda 2-1 kaybederek bu sezonki ilk yenilgisini aldığı Erokspor maçının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, puan ve puanlar için geldikleri İstanbul deplasmanından eli boş döndükleri için üzgün olduklarını söyledi.
Futbolda üç sonuç olduğunu, Erokspor karşısında ligteki ilk yenilgili almanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada, “Ligde her geçen hafta zorluk derecesi yüksek karşılaşmalar oynuyoruz. Bunlardan biride bu hafta oynadığımız Erokspor maçıydı. Erokspor maçına gelene kadar 3 maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştık. Bu maçada en az 1 puan gözüyle bakıyorduk. Sonuçta bu ligin en iyi takımlarından biriyle hem de deplasmanda karşı karşıya geldik. İlk dakikalar gerçekten etkili ve galibiyeti isteyen bir taraf görüntüsü sergiledik fakat golü ev sahibi ekip Erokspor buldu ve soyunma odasına önde girdi. İkinci yarı toparlandık ve beraberlik golünü bulduk. Beraberliğin ardından galibiyet golü için yüklendiğimiz anların sonunda ev sahibi ekip golü bularak maçtan 2-1 galip ayrıldı. Ben buradan aslında şunu net bir şekilde söylemek istiyorum. Böylesine zorlu bir ligde mücadele ediyorsan kaybetmeyeceksin. En az 1 puanla dönebilirdik. Fakat burada sadece 3 puan kaybettik. İleriye dönük daha sağlam adımlar atabilmek adına bu yenilgiden ders çıkaracağız. Bu karşılaşmayı acısıyla tatlısıyla bir kenara bıraktık. Artık önümüzde evimizde oynamayacağımız üst üste çok önemli maçlar var. Bu maçların ilkini Düzcespor karşısında oynayacağız. Düzcespor karşısında en büyük kozumuz 12.adam olan taraftarlarımız olacak. Buradan taraftarlarımız Ahi Stadı’nı doldursunlar ve takımlarını desteklesinler. İnşallah bu Erokspor yenilgisini iki maçta alacağımız 6 puanla telafi ederiz” açıklamasında bulundu.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, sezonun 10’uncu haftasında kendi sahasında oynayacakları Düzcespor maçıyla ilgili görüşlerini açıklarken, “Ligde kolay maç yok. Her maç çok zor. Evimizde oynamamıza rağmen Düzcespor maçı da kolay olmayacak. Çok mücadele etmemiz gerekiyor. Galibiyete oynamamız gerekiyor. Oyundan hiç kopmamamız gerekiyor. Bizim başka hiçbir sıkıntımız yok. Çünkü biz hem deplasmanda hem de iç saha maçlarında galibiyete oynuyoruz. Düzcespor maçını da kazanmak için uğraşacağız. Başka bir düşüncemiz yok. Lig çok uzun ve zor bir maraton. Kimin kimi yeneceği belli olmayan bir lig yaşanıyor. Düzcespor maçından sonra tekrar evimizde Altındağ Belediyespor ile oynayacağız. Zorlu maçlar devam edecek. Onun için bir tek Düzcespor maçı değil, kalan tüm maçlarımıza mükemmel şekilde konsantre olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. (Haber: Salih GÜNER)

Kırşehir Belediyespor’da ilk yenilgi üzdü

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 3.Ligi 2.Grupta zirve mücadelesi veren ve son oynanan Erokspor maçına gelene kadar yenilgi yüzü görmeyen Kırşehir Belediyespor, İstanbul deplasmanından eli boş döndü. Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde başlayan nağmağlup serisi sona erdi. Kırşehir Belediyespor 26 maç aranın ardından yenilgiyle tanıştı. Bu yenilgi yeşil-beyazlı renklere gönül vermiş taraftarları büyük üzüntüye sürükledi.
Kırşehir Belediyespor en son Bölgesel Amatör Ligi’nde 6’ncı hafta deplasmanda 2-1’lik skorla Karadeniz Ereğli Belediyespor’a mağlup olmuştu.
Karadeniz Ereğli Belediyespor takımına deplasmanda son anlarda yediği golle 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlı takımımız 353 Gün aradan sonra bu kez 3.Lig maçında mağlup oldu.
Kırşehir Belediyespor Ahi Stad’ında oynadığımız lig maçlarında ise en son 2 Nisan 2017 tarihinde Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 6.Grubu şampiyon olarak tamamlayıp 3.lige çıkan ve bu sezon da grubumuz da yer alan Altındağ Belediyespor takımına karşı 3-2’lik skorla almıştı.
Temsilcimiz o maçtan sonra Ahi Stadyumunda oynadığı 16 karşılaşmada 13 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. (Haber: Salih GÜNER)

Kırşehir ve Ordu yenilgiyle tanıştılar

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 2.Grupta mücadeleye 9’uncu haftada oynanan 9 karşılaşmayla devam edilirken, temsilcimiz Kırşehir Belediyespor başta olmak üzere lider Orduspor bu sezon ki ilk yenilgilerini aldı. Böylelikle 3.Lig 2.Grupta yenilgi yüzü görmeyen takım kalmadı.
3.Lig 2.Grupta 9’’uncu hafta oynanan 9 karşılaşmaların sonunda tamamlandı. Ligin 9’uncu haftasında oynanan 9 karşılaşmada toplam 18 gol atılırken, bu 9 karşılaşmanın 4’ünü ev sahibi, 4’ünü de deplasman takımı kazanırken, sadece 1 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.
Ligde 8 maçta 4 galibiyet 4 beraberliği bulunan ve zirve yolunda yenilgisiz yoluna devam eden Kırşehir Belediyespor’da bu seri İstanbul deplasmanında sona erdi. Yeşil-beyazlılar, ligin güçlü ekiplerinden Erokspor’a konuk oldu ve sahadan 2-1’lik skorla mağlup ayrılarak ligdeki ilk yenilgisini aldı. Bu sonucun ardından 15 puanda kalarak haftayı 5’inci sırada tamamladı. Ligdeki 3’üncü galibiyetini alan Erokspor puanını 13 yaparak haftayı 5’inci sırada tamamladı.
Haftalardır liderliği kimseye bırakmayan Orduspor’da ilk yenilgini aldı. 8 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibi deplasmanda konuk olduğu Düzcespor’a tek golle yenilerek 18 puanda kalıp, rakiplerinin de puan kaybetmesi sonucunda liderliğini sürdürdü. Karşılaşmayı 1-0’lık skorla kazanan Düzcespor ise puanını 17’ye çıkararak haftayı 2’nci sırada tamamladı.
Play-Off iddiasını her hafta devam ettiren Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor deplasmanda Kemerspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-0’lık net bir skorla kazanan Ege temsilcisi puanını 16 yaparak haftayı 3’üncü sırada tamamladı. Kemerspor ise üst üste 3’üncü toplada da 5’inci yenilgisini alarak 8 puanda kalarak haftayı 15’inci sırada tamamladı.
Van Büyükşehir Belediyespor’un iç sahada kazanamama alışkanlığı bu haftada devam etti. Doğu Anadolu temsilcisi sahasında bu kez konuk ettiği Ofspor ile 0-0 berabere kalarak iç sahada üst üste 4’üncü beraberliğini alıp puanını 16 yapıp haftayı 4’üncü sırada tamamladı. Karadeniz ekibi Ofspor ise böylesine zor bir deplasmandan beraberlikle ayrılmasının ardından puanın 10’a çıkararak haftayı 9’uncu sırada tamamladı.
Deplasmanda Adıyamaspor’u 2-1’lik skorla deviren İstanbul ekibi Çatalcaspor puanını 15 yaparak haftayı 6’ncı sırada tamamlarken, ligdeki 3’üncü yenilgisini alan Adıyamanspor ise 10 puanda kalarak haftayı 11’inci sırada tamamladı.
İstanbul deplasmanında Alibeyköspor’a karşı 3 puanı 3-1’lik skorla kazanarak alan Başkent temsilcisi Altındağ Belediyespor ligdeki 3’üncü galibiyetini alarak puanını 13 yapıp haftayı 8’inci sırada tamamladı. Kırşehir Belediyespor’un ardından üst üste 2’nci yenilgisini alan Alibeyköyspor ise 7 puanda kalarak haftayı son sırada tamamladı.
Kendi sahasında Pazarspor’u 2-0’lık skorla deviren Elaziz Belediyespor ise ligdeki 2’nci galibiyetini alıp puanını 10 yaparak haftayı 12’nci sırada tamamlarken, Pazarspor ise bu yenilginin ardından 10 puanda kalarak haftayı 10’uncu sırada tamamladı.
İstanbul deplasmanında altın değerinde 3 puanı 1-0’lık skorla kazanarak elde eden Bergama Belediyespor puanını 9 yapıp haftayı 13’üncü sırada tamamlarken, sahadan tek golle mağlup ayrılan Sultanbeyli Belediyespor ise 7 puanda kalıp haftayı 17’nci sırada tamamladı.
Haftanın kapanış maçında ise alt sıralarda kurtulmak isteyen Karşıyaka kendi sahasında bir diğer küme düşme korkusu yaşayan Osmaniyespor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçı 1-0’lık skorla kazanan İzmir ekibi ligdeki 2’nci galibiyetini alıp puanını 9 yapıp haftayı düşme potasının iki basamak üstünde 14’üncü sırada tamamlarken, ligdeki 5’inci yenilgisini alarak 8 puanda kalıp 9’uncu haftayı 16’ncı sırada tamamladı.
9. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI:
Erokspor-Kırşehir Belediyespor: 2-1, Düzcespor-Orduspor: 1-0, Van Büyükşehir Belediyespor-Ofspor: 0-0, Elaziz Belediyespor-Pazarspor: 2-0, Adıyamanspor-Çatalcaspor: 1-2, Alibeyköyspor-Altındağ Belediyespor: 1-3, Kemerspor-Kızılcabölükspor: 0-3, Sultanbeyli Belediyespor-Bergama Belediyespor: 0-1, Karşıyaka-Osmaniyespor: 1-0.
10’UNCU HAFTA MAÇLARI CUMARTESİ OYNANACAK
TÜRKİYE Futbol Federasyonu 3.Lig 2.Grupta mücadeleye 9’uncu haftada oynanacak olan 9 karşılaşmayla devam edilecek.
Esenler Erokspor’a 2-1 yenilerek zirve yarışında ağır bir yara alan Kırşehir Belediyespor, bu hafta kendi sahasında son haftaların çıkışta ekibi Düzcespor’u konuk edecek. Mücadele Cumartesi günü saat 13.30’da Ahi Stadı’nda oynanacak.
Kırşehir Belediyespor-Düzcespor dışında 2.grupta 8 maç daha aynı gün ve aynı saatte oynanacak.
İşte haftanın maçları: Orduspor-Adıyamanspor, Pazarspor-Van Büyükşehir Belediyespor, Kızılcabölükspor-Alibeyköyspor, Osmaniyespor-Kemerspor, Ofspor-Karşıya, Bergama Belediyespor-Elaziz Belediyespor, Çatalcaspor-Sultanbeyli Belediyespor, Altındağ Belediyespor-Erokspor.
(Haber: Salih GÜNER)