Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hocaoğlu; taraftarlara çağrıda bulundu:

“Bu takım sizlerin, destek verip sahip çıkmak zorundasınız”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 19’uncu haftada temsilcimiz Kırşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Akhisarspor’a oldukça kötü ve etkisiz oyun sergilediği maçta ilk yarıda yediği golle sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrılarak zirve yolunda kritik puan kaybı yaşadı.
İlk 5 yolundaki rakiplerinin bir çoğunun puan kaybettiği haftada kazanmak zorunda olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, yine bir iç saha maçında yine hayal kırıklığı yaşadı ve sahadan 1-0’lık skorla mağlup oldu.
TFF 2. Lig Kırmızı Beyaz mücadele eden Akhisarspor, 10’uncu haftada deplasmanda karşılaştığı Kırşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi.
Bu sonucun ardından Kırşehir Belediyespor, evinde 3’üncü yenilgisini alıp 9 puan kaybetmesinin ardından 10’uncu haftayı 14 puanla 6’ncı sırada tamamladı.
Karşılaşmanın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, 10 kişi kalmalarına rağmen son vuruşta etkisiz kaldıkları maçtan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti.
Akhisarspor karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Hocaoğlu, “Maçın hazırlıkları çerçevesinde de vermiş olduğu röportajda da karşılaşmanın zor geçeceğini söylemiştim. Akhisarspor son 4 maçtır galibiyet yüzü görmüyordu. Çok kritik bir noktada önemli bir 3 puan daha kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Çabuk toparlanmamız lazım ve önümüzde İstanbul’da oynanacak olan Pendikspor karşılaşması var. O maça en iyi şekilde hazırlanıp puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. İnşallah sonu bizim açımızdan çok iyi biten bir karşılaşma olur” açıklamasında bulundu.
Taraftarlara da çağrıda bulunan yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, “Bu ligde 25-30 Milyona kurulan takımlara karşı başa baş mücadele ediyoruz. Tabi ki bunlar bir bahane değil. Ben taraftarlardan tek bir isteğim var. Bu takım sizlerin. Oynanan oyun ve alınan skorlar sizleri mutlu etmese bile bu takıma destek verip sahip çıkmak zorundasınız. Sosyal medya üzerinde takımın üstünden kötü algı yapılmasından lütfen kaçının. Sizler ne kadar bu takımın başarılı olmasını istiyorsanız, inanın ben sizlerden daha fazla istiyorum. Sosyal medya üzerinden yapıcı ve birleştirici yorumlar yapın,  yapın ve sonucunu hep dirilte göreceğiz. Pendikspor maçında da İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin desteği ile puan veya puanlar dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 
Bu arada Yeşil-beyazlı ekibimiz, Akhisarspor yenilgi-sinin ardından Güneykent Tesisleri’nde Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı.
Teknik heyet, futbolcuları uyararak Akhisar yenilgisini unutup, Pendikspor maçına hazırlanmalarını isterken, futbolcular İstanbul’dan en iyi sonuçla dönerek Akhisarspor yenilgisini unutturacaklarına inandıklarını ifade ettiler.  
Yeşil-beyazlı ekibimiz Pendikspor maçının hazırlıklarını yarın Güneykent Tesisleri’nde yapacağı çift kale idmanıyla tamamlayacak ve Cuma günü İstanbul’a hareket edecek. (HABER: SALİH GÜNER)