Amigo Halil Kurt: “Bu takım herkesi yener”

Neşet Ertaş Taraftar Grubu Lideri Halil Kurt, Amedspor’u 1-0 yenerek haftayı üç puanla kapatan Kırşehir Belediyespor takımını kutladı.
Yeni kurulan Kırşehir Belediyespor’un sahada verdiği mücadelenin ve kazanma hırsının herkesin takdirini kazandığını ve bileğinin hakkıyla üç puan alarak liderliğini sürdürdüğünü belirten Halil Kurt, “Bu takımın herkesi yener” ifadelerini kullandı. 
Yeşil-beyazlı takıma her zaman destek vereceklerini de belirten Halil Kurt, yaptığı açıklamada, “Sahada ciddi kimlik vardı ve bunun adı da Kırşehir Belediyespordu. Hepsini ayrı ayrı yürekten kutluyorum. Hakkı hoca ve öğrencilerine güvenimiz sonsuz. Pazarspor ve Amedspor maçlarında izlediğimiz takımımız herkesi yener ve bu ligi lider olarak tamamlar diye düşünüyorum. Yıllardan beri özlediğimiz tablo buydu. İnşallah daha iyi olacağız ve takımımıza desteğimiz daima sürecektir. Kırşehir’de herkesin bu takımın, teknik heyetin ve yönetimin arkasında destek olmasına istiyoruz. El ve gönül birliğiyle sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek Kırşehir’e büyük bir zafer kazandıracağımıza inanıyorum. Herkes eteğinden taşı döküp şehrimizin tek güzide takımın etrafında kenetlenmeye davet ediyorum” diye konuştu.  (HABER: SALİH GÜNER)