Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut, gazetemize açıkladı:

“BU ŞEHRE YAKIŞIR BİR TAKIM 
KURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” 

Geçen sezon TFF 2. Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezonu zorlu grupta şampiyon olan Eyüpspor ve ikinci sıradaki Sakaryaspor’un ardından üçüncü sırada tamamlayarak play-offlara katılma hakkı kazanan, çeyrek finalde Kırklarelispor’u eleyip; yarı finalde Sakaryaspor’a yenilerek elenen Kırşehir Belediyespor transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.  
Yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen mütevazı bir bütçe ile Kırşehir’e layık güçlü bir kad8ro kurmak için gece-gündüz çalıştıklarını belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, “Hiçbir bahanenin ardına sığınmadan hedeflerimiz doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırşehir’e yakışan 90 dakika boyunca mücadele eden yenildiği takdirde bile taraftarların alkışlarla soyunma odasına uğurlayacağı sert ve agresif bir takım kurmaya çalışıyoruz. Bu takımın başkanı olduğumdan beri hiçbir zaman hedefimizden şaşmadık. Bu sezon inşallah geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz başarının üstüne çıkarız. Tabi ki önceliğimiz play-off ve ilk 5’in içinde yer almak. Play-Off’a kaldığımız takdirde de elimizden gelenin en iyisini yapıp şampiyon olmayı canı gönülden istiyoruz. Gerçekten bu şehre yakışır bir takım kurmak için gece gündüz yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte uğraşıyoruz. Her kulüp başkanı gibi ben de bu takımın sezon sonu şampiyonluk kupasını stadyumda havaya kaldırmak istiyorum. İnşallah sezonu istediğimiz yerde bitiririz. Takımımızın nakit paraya ihtiyacı var. Ama biz bütün imkanlarımızı zorlayarak bu ligte ses getirebilecek hedefine ulaşabilecek güçlü bir kadro kurmakta kararlıyız. Bunun için de gece-gündüz çaba harcıyoruz” diye konuştu. 
Pandemiden dolayı 2019-2020 sezonunun ikinci yarısı ile 2020-2021 sezonunun tamamında taraftarından yoksun olarak 2. Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor’un bu sezon yeniden taraftarının önünde maç oynaması bekleniyor.
Çarşamba günü Ankara’da Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut’un da hazır bulunduğu fikstür çekimi sonunda 2. Lig, Beyaz Grup’ta ilk yarının maç programı şöyle:
Karacabey Belediyespor-Eskişehirspor, Şanlıurfaspor-Ankara Demirspor, Kırklarelispor-Nazilli Belediyespor, Pazarspor-Kırşehir Belediyespor, Amedspor-Uşakspor, Kastamonuspor-Pendikspor, Zonguldak Kömürspor-Akhisarspor, Bucaspor-Ispartaspor, 1922 Konyaspor-Tarsus İdman Yurdu.
Çekilen fisktür çekimin Kırşehir Belediyespor’un ilk yarı maçlarının fikstürü şöyle: 
1.Hafta: Pazarspor-Kırşehir Belediyespor
2.Hafta: Kırşehir Belediyespor-Amedspor
3.Hafta: Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor
4.Hafta: Kırşehir Belediyespor-Zonguldakspor
5.Hafta: Bucaspor-Kırşehir Belediyespor
6.Hafta: Kırşehir Belediyespor-1922 Konyaspor
7.Hafta: Erzincanspor-Kırşehir Belediyespor
8.Hafta: Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu
9.Hafta: Ispartaspor-Kırşehir Belediyespor
10.Hafta: Kırşehir Belediyespor-Akhisarspor
11.Hafta: Pendikspor-Kırşehir Belediyespor
12.Hafta: Kırşehir Belediyespor-Uşakspor
13.Hafta: Maç yapmadan bay geçiyoruz
14.Hafta: Nazilli Belediyespor-Kırşehir Belediyespor
15.Hafta: Kırşehir Belediyespor-Ankara Demirspor
16.Hafta: Eskişehirspor-Kırşehir Belediyespor
17.Hafta: Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor
18.Hafta: Şanlıurfaspor-Kırşehir Belediyespor
19.Hafta: Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor
Geçen sezon TFF 2. Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezonu zorlu grupta şampiyon olan Eyüpspor ve ikinci sıradaki Sakaryaspor’un ardından üçüncü sırada tamamlayarak play-offlara katılma hakkı kazanan, çeyrek finalde Kırklarelispor’u eleyip; yarı finalde Sakaryaspor’a yenilerek elenen Kırşehir Belediyespor transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu’nun 2021-2022 sezonunda oynanacak profesyonel müsabakalara stadyum kapasitelerinin %50'si oranında, localara ise tam kapasite ile seyirci alınmasına dair kararına istinaden TFF Sağlık Kurulu, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile yaptığı istişareler sonucunda Seyircilerin Stadyumlara Giriş Şartlarını belirledi. (HABER: SALİH GÜNER)