Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımımız lider Polatspor’la karşılaşacak

BU MAÇ KAÇMAZ!..

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubunda mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde grubun lideri Polatlı Belediyespor’la karşılaşacak. Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

Geçtiğimiz hafta Play-Off yolundaki en önemli rakibi olan Bolu Belediyespor’u mağlup ederek hem rakibinin önüne geçip hem de zirvedeki yerini sağlamlaştıran yeşil-beyazlı temsilcimiz, Mudanya Belediyespor ve Bolu Belediyespor galibiyetinin önemi için kazanmak zorunda olduğu bir Polatlı Belediyespor maçına çıkıyor.

Geçtiğimiz haftalarda grubun lideri Mudanya Belediyespor’u evinde muhteşem bir seyirci topluluğunun önünde mağlup ederek rakibini liderlikten edip zirve yarışında da önemli bir galibiyeti hanesine yazdıran Kırşehir Belediyespor Mudanya galibiyeti sonrası Play-Off yolundaki en ciddi rakibi olan Bolu Belediyespor engelini de geçti.

Bozkırın Sultanları Pazar günü sahasında Başkent temsilcisi Polatlı Belediyespor’u konuk edecek. Bu iki takım arasında sezonun ilk maçını Polatlı Belediyespor 32-25 kazanmıştı.

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı antrenörü Mustafa Fidan, iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyet alıp yollarına emin adımlarla devam ettiklerini açıkladı.

Zor maçlara daha iyi konsantre olduklarını belirten Antrenör Fidan, bütün sporseverleri Pazar günü Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Salonu’na davet etti.

Grupta iddialı takımları birer birer yenerek hedeflerimize emin adımlarla ilerlediklerini belirten Fidan, “Geçtiğimiz hafta Mudanya, bu haftada Bolu’yu güzel bir oyunla mağlup ederek ligde söz sahibi olduk. İyi bir hava yakaladık. Tabiki rehavete girmeden aynı ciddiyet ve aynı disiplinli çalışmamızı sürdürüp iyi skorlar almaya devam etmek istiyoruz. Bolu maçı gerçekten bizim ligdeki kaderimiz anlamında çok önemli bir karşılaşmaydı. İyi bir savunma yapıp, iyide hücum yaparak istediğimiz skoru almasını bildik. Her hafta maç maç baktığımız için Bolu karşılaşması da geride kaldı. 1 günlük iznin ardından çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önümüzde çok önemli bir Polatlı Belediyespor karşılaşması var. Geçtiğimiz hafta Mudanya Belediyespor’u taraftarlarımızın önünde mağlup ettik ve yine taraftarlarımızın önünde Polatlı’yı eli boş göndermek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta sahamızdaki Mudanya maçında çok güzel bir seyirci topluluğu vardı. İnşallah aynı seyircimizin daha fazlasını bu maçta da bekliyoruz. Kazanan taraf olup galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)