Şehrimiz Terme Caddesi’nde 1 yıldır hizmet veren Gürme Sepeti, kokoreç, köfte, et döner, kumru, salonunu yeni yüzüyle Kırşehir halkının damak tadına hitap ediyor.
Bu doğrultuda iş yerinin sahibi Samet Yeniçeri olmak üzere, çalışanlar Kırşehirspor forması giyerek hizmet ediyor.
Gürme Sepeti İşletme sahibi Samet Yeniçeri gazetemize yaptığı açıklamada, “Terme caddesinde 1 yıla yakındır Kırşehir halkına hizmet etmek amacıyla açtığımız bu iş yerine olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Bizler Kırşehirspor sevdalısı insanlar olarak geri kalan zamanlarda Kırşehirspor forması ile hizmetlerimize devam edeceğiz. Memleketimizin tek takımı olan Kırşehirspor’a şirketimiz olarak her türlü yanındayız. Bu takıma tüm siyasi ve iş adamlarının sahip çıkması gerekiyor. Yıllardır amatör liginden profesyonel olmak için oldukça zorluk çektik. Şimdi ise hak ettiğimiz ligde mücadele etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu takımın yeri bir üst lig daha olursa çok iyi olur. Sözlerimin başında da dediğim gibi başka Kırşehirspor yok. Herkes elini taşın alına koyması gerekiyor. Eğer bizler bu takıma sahip çıkıp destek verirsek Kırşehirspor uzun yıllar şehrimizin markası olmaya devam eder. Ben şahsim ve firmam adına Kırşehirspor’a yürekten başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
Kırşehirspor’un son yıllarda elde ettiği başarıların herkesi gururlandırdığını da belirten Samet Yeniçeri, yeni sezonda daha büyük başarı elde ederek 1. Lig7e yükselmesini umut ettiğini söyledi.
Kırşehirspor’un başarısı için herkesin üzerine düşene yaparak maddi ve manevi destek vermesi gerektiğine dikkat çeken Yeniçeri, “Biz takımımıza elimizden gelen her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Umarız bu ilde kazananların da bir kısım kazancını yeşil-beyazlı ekibimize katkı sunarak destek verirlerse daha büyük başarılar ilde edeceğimiz inancındayız. Bu sezon yeni baştan bir kadro kuruldu. Umarız takımımız herhangi bir uyum sorunu yaşamaz ve ligte daha başarılı olur.” diye konuştu.  (HABER: SALİH GÜNER)