Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, sezonu değerlendirdi:

“BU BAŞARI KIRŞEHİR’İNDİR”

Kırşehir Belediyespor’un tarihinde ilk kez TFF 1. Lig’e yükselme mücadelesi vermesi spor otoritelerince büyük başarı olarak değerlendirilirken, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, tarih yazan Kırşehir Belediyespor’la herkesin gurur duymasından mutlu olduğunu ifade etti.
Sakaryaspor ile oynadığı Play-off Yarı Final rövanş maçını kaybederek TFF 1. Lig’in kapısından döndüklerini, ancak Türkiye’nin birçok ilinde yaşayan hemşehrilerinin tebrik telefonlarını aldıklarını belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in spordaki bu başarısının hiç kimse tarafından küçümsenemeyeceğini ifade etti.
Kırşehir halkına yarı final heyecanı yaşattıkları için mutlu olduklarını, ancak futbolda birtakım lobilerin olmasını da üzüntü ile karşıladığını ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bütün imkansızlıklara rağmen gö-ev alan yönetici arkadaşlarımızın büyük illerin takımlarına kök söktürerek 1. Lig’in kapısından dönmüş ve adeta tarih yazmıştır. Tarihinde ilk kez böylesine bir başarıyı göğüsleyen Kırşehir Belediyesporumuz’un futbolcularını, teknik heyetini, yönetimini ve bu takımı yürekten destekleyen taraftarımızı kutluyorum. Maalesef ki; futbolun birtakım lobiler tarafından yön verilmesini de üzülerek karşıladığımı belirtmek istiyorum. Spora siyasetin bulaştırılmasını hiçbir zaman hoş karşılaşamam, maalesef böyle olmuyor, siyasetle kirletiliyor. Kısıtlı imkanlara rağmen, her türlü engellemelere ve olumsuzluklara rağmen Kırşehir halkına Yarı Final heyecanı yaşattık. Kırşehir Belediyesporumuz bugün bileğinin hakkında önce grubunu üçüncü sırada bitirerek adını play-off’a yazdırmış, sonra ilk turda Kırklarelispor’u eleyerek yarı finale yükselmişti. Yarı finalde Sakaryaspor’a şanssız bir şekilde elenmiş ve 1. Lig kapısından dönmüştür. Buraya gelmek te bizim gibi küçük iller için büyük başarıdır. İnşallah bundan sonra da Kırşehir Belediyespor’umuzun başarılı olması için bütün gücümüzü ortaya koyacağız ve Kırşehirimizin tanıtımına katkı sunmaya devam edeceğiz. Futbolda bir kez daha Kırşehir Belediyesporumuzun Kırşehirimizin tanıtımına sunduğu katkıyı gördük, bundan sonra aynı yolda ilerlemeye devam edeceğiz. ” dedi.
Başkan Ekicioğlu, Süper Ligin kapısından dönen İzmir ekibi Altınorduspor Kulübü Başkanı ve teknik heyetiyle önümüzdeki günlerde biraraya gelerek Kırşehir Belediyespor’un hedefini ortaya koyup çalışmalara başlayacaklarını ve yeni sezonla ilgili izleyecekleri yol haritasını en kısa sürede belirleyerek yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)