Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci lig B grubunda bu yıl ilk kez Kırşehir’i temsil eden ve ilk yarıyı büyük bir başar ı elde ederek ikinci sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor takımımızda ikinci yarı hazırlıkları başladı 

Ligin ilk yarısında oynadığı 9 maçta 6 galibiyet 2 yenilgi alıp 12 puanla 3’üncü sırada tamamlayan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 30 Ocak’ta başlayacak 2’nci yarı hazırlıklarına  Ahi Evran Üniversitesi BESYO Spor Salonunda Antrenör Murat Kılıç ve Mustafa Fidan yönetiminde başladı.

30 Ocak’ta deplasmanda Göktürkspor ile oynanacak karşılaşmaya kazanma parolasıyla çıkacaklarını belirten Kırşehir Belediyespor Hentbol takımı Antrenörü Murat Kılıç, “Ligin ilk yarısında ortaya koyduğumuz oyunu daha üst seviyelere çıkartarak, Play-Off yolunda emin adımlar atmak istiyoruz. Umarım 2’nci yarı, bizim için daha iyi olacaktır. Biz, takım olarak elimizden geleni yapacağız. Son haftalarda oynadığımız oyun ve aldığımız başarılı sonuçlardan dolayı tribünde seyirci ortalamamız artamaya başladı. Bizler bu yola çıkarken en büyük desteğimizi taraftarlarımızdan almıştık. Artık onların desteğini Ligin 2’nci yarısında yanımızda daha fazla hissetmek istiyoruz. Biz daha çok taraftarımızın önünde maçlarımızı oynamak ve onların desteğini daha da çok hissetmek istiyoruz. Çıktığımız bu zorlu yolculukta tüm taraftarımızın bizimle olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)