TÜRKİYE Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1'inci Ligi'nde bu sezon ilk kez mücadele etmesine rağmen aldığı başarılı sonuçlarla grubun flaş takı-mı olan Kırşehir Belediyespor, sezonun son iç saha maçına çıkıyor.

Pazar günü Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibimizin rakibi ligden düşen Konya ekibi Hoca Ahmet Yesevi olacak.

Ligde play-off'u garantileyen ve kalan 3 maçta da iyi bir skor alıp moralli bir şekilde gitmek isteyen Bozkırın Sultanları Pazar günü ligden düşen ve oynadığı 15 maçta sadece 1 puan alan Hoca Ahmet Yesevi'yi konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta elverişsiz hava koşullarından dolayı Karaman ile maç yapamayan yeşil-beyazlılar, seyircisi önünde galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Kırşehir Belediyespor ile Hoca Ahmet Yesevi arasında oynanacak karşılaşma dışında 1'inci Lig B gru-bunda 3 karşılaşma daha oynanacak. Karaman Minik Atılım'ın maç yapmadan bay olarak geçtiği haftada grubun averajla lideri olan Polatlı Belediyespor deplasmanda İzmir Gençlikspor'la karşılaşacak.

Polatlı Belediyespor'la aynı puanda averajla 2'nci sırada yer alan Mudanya Belediyespor, kendi sahasında Bolu Belediye-spor ile karşılaşacak. Haftanın diğer maçında Göktürkspor sahasında Antalya Gazispor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk yarısında Konya'da oynanan maçı temsilcimiz Kırşehir Belediyespor 26-15 kazanmıştı. (Haber: SALİH GÜNER)