Dünya ikincisi Kırşehirli Kick Boksçu Sefa Köksal, Profesyonel Kemer Türkiye Şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek namağlup şampiyon olarak Profesyonel Kemer sahibi oldu. Ringe Gönül Dağı Türküsü eşliğinde ve Bozkırın Efesi anonsu ile çıkan Sefa Köksal, müthiş bir performans sonunda şampiyon oldu

Profesyonel kemer şampiyonasında tüm rakiplerinin yenerek namağlup şampiyon olan Kırşehirli Kick Boksçu Sefa Köksal, Çarşamba günü de Macaristan da yapılacak Dünya Şampiyonasında ringe çıkacak. 

Sefa Köksal daha öncede çıktığı ringte Dünya ikincisi olmuştu. Kırşehirli Antrenör Osman Çevik nezaretinde Kick Boks Dünya Şampiyonasına hazırlanan Sefa Köksal, Dünya Şampiyonluğunu Kırşehir'e getirmek için rakipleri ile Macaristan da yarışacak.

Bir çok gence Kick Boksu sevdiren Antrenör Osman Çevik'in  son yetiştirdiği başarılı sporcu Sefa Köksal, Türkiye adına Macaristan'da Dünya Şampiyonluğu için yarışacak.  Kırşehir’in ismini Kick Boks da Dünyaya duyuran Antrenör Osman Çevik ve sporcusu Sefa Köksal gururumuz oldular. (HABER MERKEZİ)