Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta 2’nci haftanın sona ermesinin ardından kartlar yine havada uçuştu. Oynanan 10 karşılaşmada toplam 42 kez sarı kart çıktı.

2’nci hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü birbirinden zorlu 10 karşılaşmanın ardından sona erdi. Bu oynanan 10 karşılaşmada fileler 24 kez ağlarla buluştu. 10 karşılaşmanın 4’ünü ev sahibi, 3’ünü de deplasman takımı kazanırken 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Ligin 2’nci haftasında ilk hafta olduğu gibi yine bol kartlı hafta olarak kayıtlara geçti. Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçların sonunda Kırmızı kartın çıkmadığı haftada hakemler 42 kez sarı kartına başvurdu.Oynanan bu 10 karşılaşma içinde en fazla kart çıkan karşılaşma ise Serik Belediyespor’un kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Ankara Demirspor maçında karşılaşmanın Kocaeli Bölgesi hakemi Ömer Tolga Güldibi 8 kez kartına başvurdu.

Kırşehirspor’un kendi seyircisi önünde ilk yarıda yediği golle 1-0 mağlup olduğu Kocaelispor maçının Trabzon bölgesi hakemi Alparslan Şen, 90 dakika boyunca 4 kez sarı kart çıkardı.

En az kartı görülen karşılaşma ise Kırklarelispor-Adıyamanspor, Pazarspor-İskenderunspor maçlarında yaşandı. Bu 2 maçta toplam çıkan kart sayısı 2 oldu.

İşte maçlara göre çıkan kart sayıları:

3 EYLÜL CUMARTESİ

Yomra İlçe Stadı: 1461 Trabzon-Zonguldak Kömürspor (3 Sarı kart)

Yusuf Ziya Öniş Stadı: Sarıyer-GMG Kastamonuspor (4 Sarı kart)

4 EYLÜL PAZAR

Pazar İlçe Stadı: Pazarspor-İskenderunspor AŞ (2 sarı kart)

Serik İsmail Oğan Stadı: Serik Belediyespor-Ankara Demirspor (8 sarı kart)

Kırklareli Atatürk Stadı: WeecoınsKırklarelispor-Adıyaman FK (2 sarı kart)

Ahi Stadyumu: Kırşehirspor-Kocaelispor (4 sarı kart)

Uşakspor-Teco Karacabey Belediyespor (4 Sarı kart)

Yeni Buca Stadı: Bucaspor 1928-Etimesgut Belediyespor (4 sarı kart)

Balıkesir Atatürk Stadı: Balıkesirspor-Diyarbekirspor (6 sarı kart)

Fethiye İlçe Stadı: Fethiyespor-Silahtaroğlu Vanspor (5 sarı kart)(HABER: İLKNUR ÖNCÜ)