Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı grupta haftayı 1 puanla kapatan Kırşehir Belediyespor ile 29 Kasım Pazar günü Ahi Stadyumunda karşılaşacak olan Bodrumspor, Ligin 11’inci haftasında sahasında konuk ettiği Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta teknik direktör Tarık Daşgün’le yollarını ayırdıktan sonra çıkışa geçip üst üste 2 galibiyetle düşme hattından sıyrılan Bodrumspor, evinde Sivas Belediyespor önünde 3’te 3 yapma fırsatını uzatmada kaçırdı.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un 29 Kasım Pazar günü sahasında oynayacağı Bodrumspor, evinde Sivas Belediyespor önünde iyi futbolunu galibiyetle sonuçlandıramadı.
Bodrum İlçe Stadı’ndaki karşılaşmada ev sahibinin gollerini 28’inci dakikada son haftaların formda ismi Ozan ile 65’inci dakikada Muhammet attı. Konuk ekibin golleri 41’inci dakikada Uğur Mustafa ve 90+4’üncü dakikada Furkan’dan geldi. Bodrumspor, bu skorla 12, Sivas Belediyespor ise 11 puana ulaştı. Sezon başında Antalyaspor’un pilot takımı olan Bodrumspor, maç öncesi Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk ile Süper Lig ‘deki kırmızı-beyazlıların teknik patronu Ersun Yanal’ın ziyaretiyle moral buldu. (HABER: SALİH GÜNER)