Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grupta Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 31’inci haftasında Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Play-Off iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olduğu Bodrumspor maçının son hazırlıklarını Ahi Evran Üniversitesi Sahası’nda yaptı. 
Son 3 karşılaşmasından 10 puan çıkararak zirve yarışına 1 adım daha yaklaşan Kırşehir Belediyespor, ligin zor deplasmanlarından olan Bodrumspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.
Ahi Evran Üniversitesi Stadyumunda yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı.
Teknik Direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı. Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas, top kontrolü ve uzun pas çalışması yapıldı. Yeşil Beyazlılar idmanın son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla tamamladı.
Ahi Evran Üniversitesi Stadyumunda gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürerken, futbolcuların bir hayli neşeli oldukları görüldü. Taktik ağırlıklı çift kale maçında futbolcular arasındaki paslaşma takım olma ruhundan ziyade futbolcular arasında farklı bir mücadele gözlere çarptı. Saha içerisindeki iyi mücadelede futbolcular arasında forma kapma şansı ve hırs küpü tatlı rekabete oyunu sevk etti. 
Kırşehir Belediyesporlu futbolcular iyi mücadele ile Bodrumspor maçına hazırlanırken bu müsabakada forma şansı bulabilmek için hırslarını da sahaya yansıttılar. Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdüren takımda gençlerde forma savaşı vermesi ise göz doldurdu. Kırşehir Belediyespor taktik ağırlıklı idmanın ardından Bodrum’a gitmek üzere hazırlıklara başladı.  (HABER: SALİH GÜNER)