Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Hakkı Hocaoğlu:

“Bizler bu güzel şehir için 
ve taraftar için elimizden
gelenin en iyisini yapacağız”

Lige iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı iki maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Hakkı Hocaoğlu, Kırşehir'de taraftar desteğini bildiklerini ve taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirtti.
Yeni baştan kurulan bir takım olmalarına ve eksikliklerine rağmen  iki maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hocaoğlu, Amed maçı sonrası sosyal hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Ligin başlangıç maçı Pazarspor deplasmanı sonrası içerideki Amedspor maçının kazanılması taraftarımızla buluşmamız açısından da önemliydi. Biz taraftarımızı üzmek istemiyoruz" dedi. 
1,5 yıl sonra taraftarın karşısında oynamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten  Hocaoğlu, "Yeni kurulmuş bir takım sayılırız. Bazı eksiklerimiz var. Eksikliklere rağmen Amed karşısında fark açabilirdik. Biz, sürekli mücadele eden ve koşturan bir takımız. Bizler şehir için ve taraftar için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Uzun bir aradan sonra taraftarlarımızın karşısına çıkıp, zor bir maçı da kazandığımız için mutluyuz" ifadelerine yer verdi.
Amedspor’un kaliteli bir takım olduğuna dikkat çeken Hocaoğlu, buna rağmen 90 dakika canla başla mücadele eden bir takım oyarak kazanmasını bildiklerini söyledi.
Haftayı maç yapmadan geçireceklerini, ama bu boşluğu da çok iyi değerlendirerek daha çok çalışacaklarını belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Hakkı Hocaoğlu, “Kastamonuspor’un ligten çekilmesi nedeniyle bu hafta maçımız yok. Dolayısıyla biz de bu boşluğu çok iyi değerlendirip, eksikliklerimizi gidermenin çabası içinde olacağız. İnşallah bir dahaki hafta evimizde oynayacağımız Zonguldakspor maçına çok iyi hazırlanacağız” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)