Gazetemizi ziyaret eden Başkan Veli Şahin: “Biz çalışıyoruz, başarımız geliyor”

İki yıldır Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevini başarıyla yürüten, yıllar sonra Kırşehir Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lig’te şampiyon yapan, bu yıl da mücadele ettiği 3. Lig, 2. Grup’ta zirveye çıkaran Kulüp Başkanı Veli Şahin, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek, takımının son durumu hakkında bilgiler verdi.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile birlikte kulübü devraldıktan sonra Kırşehir Belediyespor Kulübü’nü kurumsal bir kimliğe bürüdüklerini, doğru ve akılcı politikalarla takıma başarılar sağladıklarını belirten Kulüp Başkanı Veli Şahin, “Biz kulüp olarak doğruları yaparak, çok çalışıyoruz. Cenab-ı Allah ta bizlere yardım ediyor. Biz hep dua ediyoruz, hakkımızda ne hayırlı ise o olsun diyoruz” dedi.
Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Salih Güner’le bir süre sohbet eden, takımın son durumu hakkında bilgiler veren Başkan Veli Şahin, şunları söyledi:
“Bizim grubumuzda gerçekten çok güçlü takımlar bulunuyor. Biz böyle bir grupta onur mücadelesi veriyoruz. Sezon başında bizlere inanan, güvenen, kariyerli ve kişilikle futbolcularla ve teknik heyetle yola çıktık. Onlar bize, biz de onlara güvendik. Birlikte el ele vererek gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Çok şükür bugün grubumuzda lider konumundayız. Tabi lig zor ve çekişmeli geçiyor. Kulübümüzde bizden maddi anlamda daha çok paralar harcayarak şampiyonluk parolası ile yola çıkan takımlar var. Böyle güçlü bir gurupta bizim verdiğimiz mücadele de takdire şayandır. Biz takım olarak, ekip arkadaşlarımızla çok çalışıyoruz. Cenab-ı Allah ta bize yardımcı oluyor. Biz illaki şampiyon olacağız diye bir hedefimiz yok. Ama biz çok çalışarak, bütün gücümüzü ortaya koyarak hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz. Bizlere inanlara ve güvenenlere mahcup olmak istemiyoruz. Elbette maddi sıkıntılarımız var ve bu sıkıntılarımızı çözmek için yönetici olarak bizler çok çalışıyoruz. Sağ olsun Belediye Başkanımız da bizlere her konuda destek ve yardımcı oluyor. Bugün ortada bir başarı varsa onun mimarı da Sayın Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Bahçeci’nin, onu mahcup etmemek için çalışan kulüp yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve inanmış bir taraftar kitlemiz var. Geçen yıl hiç kimsenin beklemediği şekilde grubumuzda şampiyon olduk. Finalde Nevşehirspor maçı öncesi takımımızda 5-6 sakat futbolcumuz vardı ve bizler inançla sahaya çıktık ve zoru başararak şampiyonluk olduk ve Kırşehir halkına şampiyonluk sevinci yaşattık. Bu sezon da hiç kimsenin bize şans tanımazken, bizler bugün grubumuzda zirvedeyiz. Biz bu noktaya kolay gelmedik. Elbette çok çalıştık, doğru kadro ve ekip kurduk ve bugün herkesin gıpta ile baktığı şekilde grubumuzda lider durumdayız. Hedefimiz elbette bu sezon şampiyonluk. Ama hayırlı olacaksa olur, yoksa böyle bir düşüncemiz yok. Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah bu sezonu da hep birlikte mutlu bir şekilde tamamlar ve Kırşehirimizi daha üst liglerde temsil etme imkanımız olur.”
Kırşehir Belediyespor’un hafta sonunda deplasmanda Adıyaman Belediyespor’u güzel bir futbolla yenip 3 puanla dönmesinin de önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Veli Şahin, “Biz her maça aynı ciddiyetle Hazırlanıyoruz. Asla rehavete kapılmak yok. Her maçın önemli olduğu bilinci için daha çok çalışarak zoru başarmak durumundayız. Herkesi takımımıza inanmalarını ve destek vermelerini istiyor ve bekliyoruz. İşte bu hafta sonunda da önemli bir maçımız var. Bu maçı da kazanıp, yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.