Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik:
“Bir maç kaybetmekle hedefimizden uzaklaşmayız”

Geçtiğimiz Cumartesi günü kendi sahasında Sakaryaspor karşısında beklenmeyen bir yenilgi alan Kırşehir Belediyespor, yarın deplasmanda Bursa temsilcisi Karacabeyspor ile karşı karşıya gelirken, yeşil-beyazlı ekibimizin Basın Sözcüsü Battal çelik, alınan mağlubiyetten büyük üzüntü duyduklarını, ancak bir maç kaybetmekle de hedeflerinden uzaklaşmış olmayacaklarını ifade etti.
Her ne sebep olursa olsun normal şartlarda Sakaryaspor maçını kesinlikle kazanılması gerektiğini, ancak bunu başaramadıklarını belirten Battal Çelik, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Hafta sonu oynadığımız Sakarya maçında maalesef 3 puan kaybettik. Aslında ilk yarı dengeli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. İkinci yarıda yaptığımız ataklardan sonuç  alamadık ve maalesef maçtan 1-0 yenik ayrıldık. 
“Sakaryaspor oyuncuları maç öncesinde pozitif yönden çok fazla motive olduğunu söylemek  isterim. Bildiğiniz gibi hafta sonu kendi sahalarında oynadıkları Bodrum maçında farklı yenilgi almışlardı. Maç sonrasında taraftarlarla yaşadıkları tatsız olayların neticesinde Kırşehirspor maçı onlar için aslında dönüm maçı olduğunu ve bu yüzden Sakaryaspor oyuncularını bu durum pozitif yönden motive ederken bizim oyuncularımızı da negatif yönde etkilediğini gördük. Her ne sebep olursa olsun normal şartlarda Sakaryaspor maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyordu maalesef bunu başaramadık geçen yıl da olduğu gibi bu yıl da Sakaryaspor’u yine yenemedik.
“Baktığınızda bir maç eksiğimiz ile şu anda belki ligdeki sıralamada orta sıralarda gözükebiliriz ancak ertelemiş olan Pazar maçını kazandığımızı varsayarsak ligde yine 4. sırada yer alacağımızı söyleyebilirim.  
“Bu maçı unutup Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Karacabey maçına motive olmak zorundayız. Bu maçın da kolay olamayacağını biliyoruz. Aslında bu ligde hiç kolay maç yok. Ama kazanmak için oyuncularımız ellerinden gelenin  fazlasını yapıp bu maçta  puan veya puanlar alacağını  ümit ediyorum. 
“Diğer taraftan rahatsızlıkları  ve sakatlıkları  süren Onur, M.Alaaddinoğlu, Batuhan ve Hakan Yavuz bu maçta takımımızın kadrosunda yer alamayacaklar. Lig uzun soluklu bir  maraton bu yüzden taraftarlarımız takıma güvensinler. 1 maç kaybetmekle hedefimizden uzaklaşmış olmayız.  Bu tür sonuçlar futbolun içinde var. Teknik ekibimize ve takımımız oyuncularına başarılar diliyorum.” (HABER:  SALİH GÜNER)