Kırşehir’de gerçekleştirdiği turnuvalarla adından ‘Kalitesiyle’ sıkça söz ettiren Arena Bilardo Okulu, 7’den 70’e herkesi spor yapmaya çağırıyor…
Bilardo Salonu İşletme Sahibi ve Eğitmeni Ferdi Aşıroğlu, işletmesi hakkında bilgiler verdi.
Kırşehir’de açtıkları günden buyana Kırşehir halkı ve bilardo severler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandıklarını söyleyen Bilardo Eğitmeni Ferdi Aşıroğlu: “Öncelikle bünyemizde 3 band maç masası, 4 adet Amerikan bilardo masası, 1 masa tenisi, tavla ve satrancımız var. Ayrıca müşterilerimiz için mutfağımızda küçük aperatif yiyecek ve içeceklerde bulunduruyoruz. Amacımız bilardoyu sevdirmek” şeklinde konuştu.
“TURNUVA HAZIRLIYORUZ”
Arena’nın Türkiye Bilardo Federasyonu’na bağlı bir kurum olduğunu vurgulayan Ferdi Aşıroğlu, “Salonumuzda Neşet Ertaş 3 Band Bilardo Turnuvası, İç Anadolu 3 Band Bilardo Turnuvası ve Masa Tenisi Turnuvası düzenledik. Turnuvalarımıza gerçekten çok katılım oldu. Yeni sezon için sonbaharda başlamak üzere turnuvalar hazırlıyoruz” dedi.
“AİLE SALONUMUZ VAR”
İnsanların ailesiyle birlikte gelebileceklerini belirten Bilardo Eğitmeni Ferdi Aşıroğlu, “Aile salonumuz da mevcut. 7’den 70’e herkesin bu sporu yapmasını, sevmesini istiyoruz. Kırşehir’de bilardoyu sevdirmeye, bilmeyen herkese öğretmeye, gençlerin eğlenmesini amaçlayan bu işletmemize de tüm halkımızı bekleriz. Halkımız gönül rahatlığı ile gelip bu eğlenceli sporun keyfini çıkarsın” ifadelerini kullandı.(HABER: İLKNUR ÖNCÜ)